Apariție răvășitoare și scumpă a Emmei Răducanu la Wimbledon. Zeci de mii de euro costă bijuteriile britanicei

Giosanu Catinca / 29.06.2022, 21:04
Apariție răvășitoare și scumpă a Emmei Răducanu la Wimbledon. Zeci de mii de euro costă bijuteriile britanicei

S-a aflat cât costă bijuteriile pe care le-a purtat Emma Răducanu în primul tur la Wimbledon. Sportiva al cătui tată este român a impresionat la turneul de Grand Slam desfășurat la Londra. Mulți s-au întrebat însă cât au costat costumația și accesoriile jucătoarei britanice.

Cât costă accesoriile pe care Emma Răducanu le-a purtat la Wimbledon

Emma Răducanu a debutat cu dreptul la ediția din 2022 a turneului de la Wimbledon. Britanica s-a accidentat la turneul de la Notthingam și mulți credeau că va rata turneul londonez.

Campioana de la US Open a produs zilei de luni. Sportiva cu origini românești a învins-o pe Alison Van Uytvanck (28 de ani, 46 WTA), scor 6-4, 6-4.

În timpul meciului, Emma Răducanu a purtat un costum compus din trei piese vestimentare, la care a asortat un set de bijuterii cu diamante. Britanicii au lăudat-o pentru alegerea făcută.

Britanica a purtat o mică avere

Cei de la Daily Mail au aflat că bijuteriile pe care Emma Răducanu le-a purtat la Wimbledon 2022 costă nu mai puțin de 35.200 de euro.

Accesoriile pe care le-a etalat camioana de la US Open la al treilea turneu de Grand Slam al anului au fost produse de compania Tiffany&Co. Britanica a semnat anul trecut un contract cu cei de la Tiffany. Așa se explică faptul că a ales să poarte bijuteriile produse de ei la turneul desfășurat la Londra.

Contractul cu respectiva companie îi aduce anual sportivei câte două milioane de euro.

Ce mașină conduce Emma Răducanu

Emma Răducanu a semnat mai multe contracte cu firme importante. Ea colaborează cu Nike, Wilson, Christian Dior, Brittish Airways, precum și cu cei de la Porche.

Tânăra în vârstă de 19 ani nu pare să aibă probleme cu banii, în ciuda faptului că nu a mai câștigat de mult timp un turneu de tenis. Chiar și așa, ea conduce o mașină modestă.

Tenismena engleză cu origini românești a fost văzută conducând o Dacia Sandero în zilele premergătoare turneului din Marea Britanie.