Apariție surpriză la FCSB. Budescu s-a antrenat din nou cu prima echipă

Gabriel-Alexandru Ioniță / 06.01.2022, 16:59
Apariție surpriză la FCSB. Budescu s-a antrenat din nou cu prima echipă

Constantin Budescu și-a reziliat contractul cu FCSB în urmă cu 4 zile. Anunțul a fost făcut chiar de Gigi Becali, care a dezvăluit că mijlocașul ofensiv în vârstă de 32 de ani a primit compensații în valoare de 150.000 de euro.

Astfel, fostul „magician” al vicecampioanei este liber de contract și se află în căutarea unui nou angajament. Au fost vehiculate mai multe variante în ultima perioadă, printre care Petrolul Ploiești, Hermannstadt sau Malatyaspor, echipa antrenată de Marius Șumudică.

Constantin Budescu s-a antrenat alături de foștii coechipieri de la FCSB

Nu s-a concretizat nimic însă până în acest moment. Însă, până când acest lucru se va întâmpla, Budescu vrea să își păstreze forma fizică pentru a nu avea probleme de acest gen când se va alătura noii echipe.

Astfel că el nu ratează nicio ocazie în această perioadă pentru a se antrena. Budescu s-a prezentat joi la baza de pregătire a celor de la FCSB pentru a-și lua la revedere de la foștii săi coechipieri.

Iar, dacă tot a ajuns la Berceni, el a decis să se alăture antrenamentului condus de Toni Petrea. Constantin Budescu a postat pe Instagram o fotografie în care a putut fi văzut pregătindu-se alături de fotbaliștii de la FCSB.

De altfel, informația a fost confirmată la scurt timp chiar de clubul roș-albastru. FCSB a transmis pe Facebook faptul că s-a despărțit oficial de mijlocașul care a câștigat titlul de campion în Liga 1 cu Astra Giurgiu la finalul sezonului 2015-2016.

Mulțumim, Constantin Budescu!
FCSB și Constantin Budescu au ajuns la un acord pentru rezilierea contractului. Atacantul s-a prezentat joi la Baza Sportivă FCSB, unde s-a despărțit de colegi și membrii staff-ului.
Clubul nostru îi mulțumește pentru contribuția din acest sezon și îi urează mult succes în continuare!”, a transmis vicecampioana României.

Despărțirea de FCSB în acest punct al sezonului a fost de bun augur pentru Budescu din punct de vedere financiar. El a primit compensații în valoare de 150.000 de euro, în condițiile în care au mai rămas doar 4 luni din acest sezon. Această sumă se adaugă la cei 80.000 de euro pe care fotbalistul i-a câștigat din salarii în această stagiune.

Constantin Budescu a plecat deja, i-am dat 150.000 de euro. Nu ne mai putea ajuta și a plecat, a semnat rezilierea. El mai avea încă un an jumate contract. Păi, cum să nu semneze? Ia 150.000 de euro pentru patru luni”, a anunțat Gigi Becali pe 2 ianuarie potrivit digisport.ro.

Cum a devenit Constantin Budescu indezirabil la CFR Cluj! Anunțul lui Dan Petrescu