Apel disperat al lui Ovidiu Burcă înainte de derby-ul cu Steaua. Ce le-a transmis fanilor dinamoviști

Olteanu Ștefan 07.09.2022, 14:05
Apel disperat al lui Ovidiu Burcă înainte de derby-ul cu Steaua. Ce le-a transmis fanilor dinamoviști

Derby-ul Dinamo – Steaua din runda cu numărul 6 a Ligii 2 e programat vineri, de la ora 21:30, iar Ovidiu Burcă a profitat de timpul scurt rămas până la meci și a făcut un apel disperat la adresa fanilor dinamoviști. Partida dintre cele două mari rivale va avea loc pe Arena Națională, cel mai mare stadion al României, care are o capacitate de aproximativ 55.000 de locuri.

Ovidiu Burcă vrea un stadion plin la derby-ul cu Steaua! Apel disperat la adresa fanilor dinamoviști

Derby-ul Dinamo – Steaua este poate cel mai așteptat meci de fotbal al sfârșitului de săptămână în România, iar Ovidiu Burcă, antrenorul formației gazdă, a făcut un apel disperat în direcția fanilor dinamoviști.

Tehnicianul știe cât de mare este miza la o astfel de confruntare și le cere suporterilor să profite din plin de faptul că Dinamo este echipa gazdă pe Arena Națională. Mai precis, vrea ca tribunele celui mai mare stadion din România să se umple până vineri, ora 21:30, atunci când va avea loc fluierul de start al derby-ului.

„Faptul că jucăm pe Arena Naţională şi suntem echipa gazdă va însemna foarte mult, pentru că, aşa cum simt la ora asta, cred că va fi o afluenţă foarte mare de spectatori.

Suporterilor dinamovişti le e dor de echipă, să participe la meciuri importante. Pentru noi, aportul lor va fi esenţial la meciul acesta, pentru că, în momentul în care suntem noi acum, cu o echipă nou formată de 15-16 jucători, avem nevoie de susţinerea lor.

Sper să ne dea energia, motivaţia să ne autodepăşim la acest meci. Pentru suporterii noştri poate fi un moment special”, a declarat Ovidiu Burcă, potrivit Orange Sport.

Fanii Stelei vor fi și ei în număr mare la stadion

Luni, 5 septembrie, Dinamo a anunțat că a pus în vânzare biletele pentru derby-ul cu CSA Steaua. Echipei oaspete i-au fost puse la dispoziție numai puțin de 8.000 de tichete, adică aproape o peluză întreagă de pe Arena Națională.

Roș-albaștrii au primit cu mult entuziasm această veste și i-au îndemnat la rândul lor pe fani să vină la stadion:

„Avem 8.000 de bilete în peluză la eternul derby! Suporterii Stelei își pot cumpăra bilete la derby-ul cu Dinamo, de vineri, de pe Arena Națională! Steaua are rezervate 8.000 de bilete în peluza dinspre Bulevardul Basarabiei.

Prețul unui tichet este de 25 de lei”, au anunțat cei de la CSA Steaua, pe rețelele de socializare.

Doar în primele 24 de ore s-a vehiculat că pentru derby-ul Dinamo – Steaua s-au vândut aproximativ 10.000 de bilete. În acest context, la ora meciului este de așteptat ca Arena Națională să fie plină.

„Normal că e derby! E Steaua – Dinamo! Nu contează că e la Liga a doua. Cu Rapid nu a fost derby la liga a patra cu 35.000 de spectatori? Sperăm să fie la fel și acum.

Noi trebuie să câștigăm toate meciurile și le pregătesc la fel. Eu sunt sigur că jucătorii o să fie foarte motivați și o să aibă o altă atitudine față de restul partidelor. Nu au nicio primă specială și nu cred că e nevoie de așa ceva. Mai ales că va fi și stadionul plin.

Eu sunt sigur că galeria noastră va fi la înălțime și sper să vină și alți suporteri. Acum depinde și de câte bilete li se vor oferi. Eu mă aștept să fie 25.000-30.000 de spectatori”, a declarat Daniel Oprița, antrenorul Stelei.

Prețul unui bilet la Dinamo – CSA Steaua începe de la 25 de lei și poate ajunge până la 200 de lei.

  • Peluze- 25 de lei
  • Tribuna 2- 40 de lei
  • Tribuna 1- 50 de lei
  • VIP 2- 70 de lei
  • VIP 1- 80 de lei
  • Loje- 200 de lei

Steaua ar putea da lovitura pe piața transferurilor chiar înainte de meciul cu Dinamo: „Am mai lucrat cu dânsul”.

Urmăriți Playsport.ro și pe