Apel fără menajamente al lui Toni Petrea către Gigi Becali și Mihai Stoica: „Avem nevoie de jucători”

Robert Zanfir / 03.07.2022, 16:18
Apel fără menajamente al lui Toni Petrea către Gigi Becali și Mihai Stoica: „Avem nevoie de jucători”

Toni Petrea (47 de ani) a transmis un mesaj către Gigi Becali, imediat după victoria cu Zimbru Chișinău, 6-1, din al doilea amical al verii. Antrenorul cere întăriri, după ce patronul FCSB a pus piciorul în prag. Titlul și grupele Conference League sunt obictivele principale ale roș-albaștrilor.

FCSB va debuta în noul sezon al Superligii cu un meci în compania nou-promovatei U Cluj. Toni Petrea și compania mai au două amicale pentru a regla mecanismele noului grup. Rachim Bouhenna și Joyskim Dawa sunt singurele noutăți la capitolul veniri. Cătălin Straton, Paulo Vinicius, Andrei Miron, Dragoș Nedelcu, Gabriel Simion, Robert Ion, Cristi Dumitru, Andrei Burlacu, Claudiu Keșeru și Valentin Gheorghe au părăsit echipa.

Toni Petrea, apel către Gigi Becali și Mihai Stoica

Imediat după galopul de sănătate cu FC Sfântu Gheorghe și cu Zimbru Chișinău, Toni Petrea a lansat un apel către Gigi Becali și Mihai Stoica. Antrenorul este convins că mai are nevoie de întăriri, pentru a putea face față pe cele două fronturi: campionat și Conference League.

„Cred că în orice moment ar mai fi nevoie de jucători, mai ales când ai mai multe obiective. Vor fi multe meciuri disputate într-un ritm destul de alert.

Cu cât ai un lot mai numeros și valoros cu atât e mai bine. Vom vedea, căutăm, așteptăm răspunsuri, nu știm momentan dacă vom reuși să mai aducem ceva.

(n.red. – despre interesul pentru Dorin Rotariu). Nu știu nimic, am discutat de principiu, dacă ne-ar ajuta sau dacă ar fi o variantă, dar nu am mai multe informații momentan”, a declarat Toni Petrea.

Gigi Becali, motivul pentru care a continuat la FCSB

Tehnicianul nu se plânge de colaborarea cu patronul FCSB, în ciuda comentariilor despre implicarea omului de afaceri în vestiar. Ba, dimpotrivă, spune că dacă nu ar fi avut o relație excelentă cu patronul, nu ar fi continuat pe banca tehnică.

„Am avut un final de sezon destul de bun, cu un playoff foarte reușit până la un punct. Evoluția noastră, rezultatele pe care le-am avut, discuțiile pe care le-am avut și cu conducerea clubului și cu jucătorii m-au determinat să continui. Am încredere că anul acesta va fi cu totul și cu totul altfel.

Colaborarea cu Gigi Becali va fi ca și până acum. Noi am fost foarte ok. Dacă nu era așa, probabil că nu mai continuam sau se întâmplau alte lucruri”, a declarat Toni Petrea, conform sport.ro.

Zimbru Chișinău – FCSB 1-6. (Pedro Rodriguez, min. 77 / Darius Olaru, min. 10, Florinel Coman, min 28, Joyskim Dawa, min. 61, Musi, min. 70, Mamut, min. 80, şi Ianis Stoica, min. 83).

ECHIPA DE START:
A. Vlad – Ov. Popescu, Dawa, Haruţ, Radunovic – Edjouma, Olaru, Oct. Popescu – Cordea, Fl. Tănase, Fl. Coman. Au mai intrat: Târnovanu, Şut, Şuteu, Oaidă şi Ianis Stoica.

Ce amicale are programate FCSB în această vară:

  • 29 iunie, 18:00: FCSB – FC Sfântul Gheorghe 6-0 (Baza FCSB)
  • 2 iulie: Zimbru Chișinău – FCSB (Chișinău) 1-6
  • 6 iulie, 18:00: FCSB – CS Mioveni (Baza FCSB)
  • 9 iulie, 20:00: Oțelul Galați – FCSB (Galați)

A fost primul gând și primul mesaj pe care l-am transmis jucătorilor când ne-am rezăvut după vacanță, câștigarea campionatului. Trebuie să schimbăm câte ceva, vedem ce anume față de sezoanele trecute. În primul rând pentru a ne califica în grupele Conference League, deoarece acesta este obiectivul principal imediat și după aceea, cel cu campionatul,
Toni Petrea