Apelul disperat făcut de fata lui Maradona. „Nu am de gând să renunț”

Moldoveanu Camelia 24.11.2021, 15:57
Apelul disperat făcut de fata lui Maradona. „Nu am de gând să renunț”

Gianinna, fiica lui Diego Maradona și a Claudiei Villafane, este sfâșiată de durere. La aproape un an de la moartea starului argentinian, fosta soție a lui Sergio Aguero compus o scrisoare cutremurătoare. Aceasta cere să se facă dreptate pentru a putea trăi în pace.

Fiica lui Diego Maradona cere să se facă dreptate

Diego Maradona, cel care este considerat de către mulți oameni din lumea fotbalului ca fiind cel mai mare jucător din toate timpurile, a murit pe data de 25 noiembrie 2020. Atât în timpul vieții, cât și după moartea acestuia, au ieșit la iveală mai multe detalii care nu-i fac cinste fostului fotbalist. Au apărut mulți dușmani, dar și mai mulți admiratori.

Fiica lui Diego Maradona, Gianinna, cere să se facă dreptate pentru „plecarea bruscă”. Cu alte cuvinte, ea este convinsă că fostul fotbalist a murit în circumstanțe care lasă loc de interpretare.

Disperarea, vulnerabilitatea mă stăpânește, mă simt rupt, sunt legată, forțele pe care „TREBUIE” să le am îmi taie respirația. Am nevoie de dreptate pentru plecarea ta bruscă. Ei nu pot continua ca și cum nimic nu s-a întâmplat. E prea mult. Nu mai pot, o mie de fronturi deschise, mulți dușmani care trag cu rachete, cei care au stat mereu acolo să ne rănească în continuare pe cei care suntem încă aici.”, a scris Gianinna pe Instagram.

Gianinna: „Nu am de gând să renunț”

Gianinna Maradona a fost căsătorită în perioada 2008 – 20012 cu fotbalistul Sergio Aguero. Din acea căsnicia e rezultat un copil, Benjamin Aguero. Băiatul are acum 12 ani și a reușit să se bucure o perioadă de atenția bunicului său, însă Gianinna consideră că nu a fost timp suficient. Ea a subliniat faptul că nu are de gând să renunțe la luptă pentru a face dreptate.

Mă uit la Benja, mă doare de două ori mai mult. Q
Să trăiești fără vocea ta în fiecare zi mă doare mai mult, de când ai plecat vorbesc despre tine animalele. Trebuie să te las să trăiești în pace, să fiu fericită și să-ți fac Regele fericit. Știu. Scuze pentru situațiile pe care a trebuit sa le vezi.

Mă gândesc la tine, te simt, te visez, te văd și mă regăsesc. Continui sa învăț, nu sunt un exemplu, fac ce pot și în fiecare zi fac mai puțin, sau mai mult. Nici măcar nu știu asta.

Timpul a ajuns să-mi dea dreptate, dar este inutil dacă nu mai ești aici. Aș fi preferat să nu-l am.

Mă consolează să știu că întotdeauna ți-am spus TOTUL. Totul și mai mult.
Îți îmbrățișez furia și le îmbrățișez pe ale meșe. Fără să înțelegi, doar acceptând că și tu ai făcut ce ai putut cu ceea ce ți-au făcut ei. Într-o lume plină de ipocriți, cei adevărați, diferiți, cei care trăiesc fără să ceară explicații, cei care fac ceea ce simt, cei care fac ceea ce spun, sunt nebunii, sunt nebunii de-a binelea.

Nu am de gând să renunț la 10 de pe spate pe care niciodată nu l-am purtat, dar numele tău de familie și moștenirea ta o să continue în ciuda tuturor să trăiască în mine. Cu cât vor să mă vadă căzând, cu atât o să mă ridic, pe scurt, căderea înseamnă un nou început. Te iubesc și îmi va fi dor de tine până ne vom revedea! Vă mulțumim că ne susțineți în continuare de acolo!

Mulțumesc pentru ei, și MULȚUMESC x familiei fanilor tăi care mă fac să mă simt puțin mai aproape! Moștenirea ta x lumea, moștenirea ta ca steag! TE IUBESC ARMANDO (înarmarea) SUFLETULUI MEU!”

Urmăriți Playsport.ro și pe