Aproape toți au slăbit la Survivor, dar ea s-a îngrășat. Carmen Grebenișan a spus cum a luat multe kilograme în show-ul de la PRO TV

Alex Cazacu 02.06.2023, 09:12

Mulți dintre foștii concurenți de la Survivor România 2023 au pierdut kilograme în jungla dominicană. Ei bine, în această situație nu s-a aflat și Carmen Grebenișan. Influencerița mărturisește că s-a îngrășat în competiția de la Pro TV. Pe social media, vedeta a dezvăluit cum a luat multe kilograme la Survivor.

Carmen Grebenișan a explicat de ce a luat multe kilograme la Survivor 2023

După cum bine știm, majoritatea concurenților din acest sezon al emisiunii au slăbit destul de mult. De fapt, câștigătorul competiției de la Pro TV, Dan Ursa, a slăbit 22 de kilograme în Republica Dominicană. În schimb, finalista Carmen Grebenișan a pus câteva kilograme în junglă.

De obicei, Carmen Grebenișan este nelipsită de pe rețelele sociale, însă după ce s-a întors din Dominicană nu a reușit să le vorbească fanilor. Recent, vedeta a vorbit despre cum a reușit să se îngrașe la Survivor 2023. Influencerița mărturisește că are probleme cu retenția de apă.

„Uite cum arăt, ca un hamster. Doamne, ce obraji am făcut! Am mega retenție de apă, încă mă lupt cu ea. O să vă povestesc mai multe, abia aștept să vă vorbesc, că nu am vorbit deloc pe Instagram de când am venit, chiar am vrut să iau o pauză. Deși am luat o pauză mare am simțit nevoia să se prelungească un pic”, a spus Grebenișan.

Aproape toți au slăbit la Survivor, dar ea s-a îngrășat. Carmen Grebenișan a spus cum a luat multe kilograme la Survivor
Aproape toți au slăbit la Survivor, dar ea s-a îngrășat. Carmen Grebenișan a spus cum a luat multe kilograme la Survivor

Carmen Grebenișan, despre retenția de apă: „M-am îndopat calumea”

Când a plecat la Survivor, Grebenișan cântărea în jur de 58 – 59 de kilograme. Acum, fosta concurentă spune că are 62 kg. Având în vedere că a pus 3 – 4 kg în Republica Dominicană, Carmen vrea să scape de ele cu ajutorul unei diete.

„Apă cu lămâie și fasting, așteptăm să își revină corpul la forma lui pentru că vreau să vă arăt cântarul. (…) Proba cântarului, nu știu ce să zic. Deci 62 de kilograme. Niciodată nu am mai avut 62 de kilograme, niciodată nu am avut peste 60 de kilograme, cel mai mult am avut 57 și cred că înainte să plec la Survivor m-am îndopat calumea că așa mi s-a recomandat și cred că am făcut un 58 spre 59.

Deci mare, mare retenție de apă! Nici nu se vede toată, dar cred că pe față vedeți cum abia își revine, a fost mult mai rău, am fost foarte, foarte umflată, am făcut și niște alergii, sunt multe de povestit, dar și lucruri foarte faine”, a adăugat Carmen Grebenișan.

Urmăriți Playsport.ro și pe