Ar fi bomba anului. Liverpool vrea să-l transfere pe Mbappe

Cosmin Olteanu 27.06.2023, 15:35
Ar fi bomba anului. Liverpool vrea să-l transfere pe Mbappe

Ar fi bomba anului. Liverpool vrea să-l transfere pe Mbappe.

În sezonul recent încheiat, Kylian Mbappe a dat 41 de goluri și 10 pase decisive în 43 de meciuri bifate pentru PSG.

Ar fi bomba anului. Liverpool vrea să-l transfere pe Mbappe

Jurnaliștii de la Radio Marca anunță că, în cursa pentru semnătura lui Kylian Mbappe, a intrat și Liverpool. În plus, „cormoranii” ar fi dispuși să scoată din buzunar 250 de milioane de euro, plus alte 50 de milioane, în funcție de performanțe, pentru a-l transfera pe starul francez.

În cazul în care această mutare se va realiza, Mbappe va deveni cel mai scump jucător din istoria fotbalului, acest titlu fiind deținut, în prezent, de Neymar, care a fost adus de PSG, de la Barcelona, pentru 222 de milioane de euro.

Liverpool o are concurentă pe Real Madrid, care încearcă de mai mulți ani să-l transfere pe Mbappe.

Cum tratează Real Madrid transferul lui Mbappe

Poziția celor de la PSG este fermă în privința lui Kylian Mbappe, care mai are contract până în vara anului viitor cu formația de pe „Parc des Princes”. Mai exact, campioana Franței îl va vinde pe Mbappe, în această vară, dacă nu va accepta prelungirea contractului.

Cum Mbappe pare să nu aibă de gând să le facă pe plac celor de la PSG, posibilitatea unui transfer la Real Madrid crește vertiginos.

Deși Real Madrid este mai aproape ca oricând să-l semneze pe Mbappe, jurnaliștii de la Marca scriu despre faptul că trupa de pe „Santiago Bernabeu” nu se hazardează și tratează cu mult calm această posibilă tranzacție, având în vedere că le-a făcut o ofertă colosală, celor de la PSG, pentru jucătorul francez: 200 de milioane de euro, plus alte 50 de milioane, în funcție de bonusuri.

Prin această atitudine, conducerea lui Real Madrid ar dori să transmită faptul că transferul lui Kylian Mbappe nu este o obligație pentru formația din capitala Spaniei, chiar dacă presiunea pusă de fani este enormă.

Urmăriți Playsport.ro și pe