Ar fi lovitura verii. Revine Ianis la Farul? ”Cine nu-și dorește să joace”

Ioan Valentin Oprea 23.08.2023, 15:19
Ar fi lovitura verii. Revine Ianis la Farul? ”Cine nu-și dorește să joace”

După ce s-a zvonit că Gică Hagi îşi doreşte să-l readucă la Constanţa pe fiul său, Ianis Hagi, Ciprian Marica a vorbit pentru prima dată despre această posbilitate.

Membru al conducerii campioanei României, Marica nici nu a confirmat, dar nici nu a infirmat această ştire. Fostul atacant al naţionalei s-a rezumat să admită că fiul „Regelui” nu trece prin cea mai bună perioadă a sa şi a părut să dea de înţeles că Ianis va continua, cel mai probabil, să rămână la Glasgo Rangers.

Nu știu detalii din vestiar, dar pentru mine faptul că i-au prelungit contractul a fost un mesaj că îl susțin și că au încredere în el”, a declarat Marica, la Pro TV.

În plus, oficialul trupei de la malul mării consideră că lui Ianis nu i-a fost deloc uşor să se adapteze stilului de joc imprimat de noul antrenor principal al grupării de pe „Ibrox Stadium”, Michael Beale. Adus în Scoţia la insistenţele lui Steven Gerrad, fiul „Regelui” pare să nu fi intrat în graţiile lui Beale.

E foarte delicată povestea asta a antrenorilor, când nu mai e antrenorul care te-a adus la echipă. El, lipsind atât de mult timp, sigur că lucrul ăsta contează”, a adăugat Marica.

Nemulţumit de statutul de rezervă

După ce a fost introdus pentru doar 34 de minute în meciul din Cupa Scoţiei, cu Morton, Ianis Hagi a răbufnit. Fotbalistul în vârstă de 24 de ani a transmis că nu este deloc de acord cu decizia antrenorului de a-l lăsa pe banca de rezerve şi a cerut timp de joc pentru a putea reveni la forma pe care o avea înainte de accidentarea gravă suferită la genunchi.

Întrebat despre această reacţie nervoasă a lui Ianis Hagi, Marica a ţinut să-l apere pe fiul „Regelui” şi a subliniat că este normal ca acesta să îşi dorească să devină o piesă importantă în angrenajul echipei.

Mă îndoiesc că cei de la Rangers, prelungindu-i contractul, nu se bazează pe el. Totodată, știm ce importanță are antrenorul, el venind la echipă cu Gerrard. Ai nevoie să te simți susținut, antrenorul are un foarte mare aport. Să îți spună un jucător că e nemulțumit că nu joacă, mi se pare ceva normal și corect. Cui îi place să nu joace? Cine nu își dorește să joace?” , a mai precizat Marica.

Ianis Hagi nu a prins lotul pentru dubla manşă din playoff-ul Champions League, cu olandezii de la PSV.

Urmăriți Playsport.ro și pe