Arbitrul englez care l-a lovit pe Andy Robertson în timpul meciului Liverpool – Arsenal a rupt tăcerea despre incident

Iosif Pintilie 11.04.2023, 20:31
Arbitrul englez care l-a lovit pe Andy Robertson în timpul meciului Liverpool – Arsenal a rupt tăcerea despre incident

Cazul lui Constantine Hatzidakis, arbitrul ce l-a lovit pe Andy Robertson, a șocat Anglia. Acesta riscă să fie exclus definitiv din arbitraj, după ce a cedat nervos într-o dispută cu fundașul scoțian.

Acesta a oferit o prima reacție, după lansarea scandalului. El a spus că, pentru moment, nu poate oferi detalii și nici nu poate vorbi.

”Ce se va întâmpla se va întâmpla. Nu pot să spun mai multe în acest moment. Nu pot să vorbesc despre ce s-a întâmplat”, a spus asistentul Constantine Hatzidakis, conform express.co.uk.

Ce riscă arbitrul?

PGMOL, Comisia Centrală a Arbitrilor din Anglia, a deschis o anchetă. Aceștia vor studia motivele pentru care Hatzidakis a avut această reacție.

În cel mai pesimist caz, el ar putea fi exclus din arbitraj.

Imediat după gest, acesta a părut că și-a cerut scuze, iar mai apoi s-a îndepărtat de acesta. Faza a avut loc la finalul partidei dintre Liverpool și Arsenal, încheiată cu scorul de 2-2.

”Dacă e găsit vinovat, cariera sa este în pericol. Încerc să-i găsesc o scuză pentru reacția lui. Îi era teamă? N-ar trebui, pentru că e într-un mediu controlat, cu forțe de ordine peste tot.

A reacționat într-un mod nepermis și noi ajungem să vorbim despre o acțiune a unui arbitru, nu despre o decizie a lui. Este clar că și-a pierdut cumpătul”, a declarat Keith Hackett

 

 

Urmăriți Playsport.ro și pe