Are 3 copii cu o româncă și este una dintre vedetele Campionatului Mondial. Povestea de dragoste neștiută a lui Axel Witsel

Pintilie Iosif 28.11.2022, 17:24

Belgia a produs una din cele mai mari surprize din a doua etapă a Campionatului Mondial din Qatar. Medaliată cu bronz la ediția din 2018 a turneului, echipa europeană a fost învinsă surprinzător de Maroc, în a doua etapă a grupelor.

Vedeta Belgiei se iubește cu o româncă

Pe teren a fost și Axel Witsel, al doilea cel mai selecționat jucător al Belgiei, cu 129 de meciuri pentru echipa națională. Mojlocașul belgian este unul dintre cei mai de succes  mijlocași din lume. Are succes și pe plan personal, nu doar pe cel profesional.

Axel Witsel se iubește cu o româncă. Acesta este de mai bine de 10 ani împreună cu Raffaella Szabo, o tânără peovenită dintr-o familie româno-maghiară a cărei rude se găsesc în zona Brașovului. Valea Prahovei este un loc preferat de cei doi pentru vacanțe.

Cei doi au împreună trei copii, un băiat și două fete. Relația lor datează de mai bine de 10 ani, de când fotbalistul ajuns la 33 de ani evolua la Standard Liege.

Axel Witsel a ajuns la Atletico Madrid

Cotat la cinci milioane de euro, Axel Witsel a ajuns în această vară la Atletico Madrid, de la Borussia Dortmund. A adunat 21 de partide pentru echipa din capitala Spaniei.

Standard Liege (194 de meciuri/45 goluri), Zenit (180/22), Borussia Dortmund (145/13), Benfica (52/5) și Tinjian Tianhai (47/6) sunt echipele din palmaresul lui. În 2008 a fost ales jucătorul belgian al anului.

Situație ciudată în Belgia – Maroc 0-2

Partida dintre Belgia și Maroc a avut parte de un eveniment neobișnuit chiar înainte de start. Bono, titularul din poarta africanilor, a fost înlocuit imediat după intonarea imnului. El a acuzat o stare de amețeală și nu a putut bifa niciun minut în acest meci.

Belgia și Maroc s-au înfruntat duminică în cadrul Grupei F de la Campionatul Mondial din Qatar. Startul partidei a avut parte de un incident care a creat confuzie.

După intonarea imnului, Bono (31 de ani), titularul din poarta Marocului, a fost înlocuit cu Munir. Potrivit CBS Sports, portarul Sevillei a acuzat o stare de amețeală și astfel selecționerul marocan a decis imediat să-l înlocuiască. Bono a fost integralist în primul meci disputat de africani împotriva Croației, scor 0-0.

Înlocuirea neașteptată a lui Bono a creat confuzie printre comentatorii străini ai partidei. Aceștia au realizat abia pe parcursul primei reprize că poarta marocanilor este apărată de fapt de Munir.

Urmăriți Playsport.ro și pe