Are salariu la un club din Liga 1, dar dă bani la Dinamo! Ce oficial a devenit membru DDB!

Marian Cărăvan / 18.02.2021, 16:59
Are salariu la un club din Liga 1, dar dă bani la Dinamo! Ce oficial a devenit membru DDB!

Programul socios DDB are tot mai mulți adepți. Chiar și din rândul oficialilor din prima ligă. Nu doar suporterii sunt alături de Dinamo. Începând de astăzi, un oficial al unei echipe din primul eșalon a devenit membru DDB. Are salariu la un club din Liga 1, dar dă bani la Dinamo!

Are salariu la un club din Liga 1, dar dă bani la Dinamo!

Sângele apă nu se face. Este și cazul lui Ioan Andone, fost mare jucător și antrenor al echipei din Ștefan cel Mare. „Fălcosul” se alătură și el eforturilor fanilor DDB de a ține în viață echipa la care a jucat și el cu zeci de ani în urmă. Ioan Andone nu uită clipele frumoase petrecute la alb-roșii, și ca jucător, și ca antrenor. Ioan Andone nu a stat impasibil la zbaterile inimoșilor fani ai lui Dinamo. Are salariu la un club din Liga 1, dar dă bani la Dinamo! E managerul lui FC Voluntari, dar asta nu l-a împiedicat să se înscrie în programul DDB. Ioan Andone a devenit de joi, 18 februarie, membru DDB Elite. El cotizează 1948 de euro anual pentru salvarea echipei ale cărei culori le-a apărat cândva. Ultrașii au salutat cu entuziasm gestul „Fălcosului”.

IOAN ANDONE, BUN VENIT în ProgramDDB! Legenda lui Dinamo dovedește că sângele apă nu se face. De astăzi a devenit membru DDB Elite, cu o cotizație de 1948€/an. Cei mai puțin tineri își aduc aminte de răutatea și curajul jucătorului Andone, cel care a avut îndrăzneală să înfrunte tribuna oficială din Ghencea, în care se aflau Valentin și Ilie Ceaușescu.

Un gest de protest față de cei care decideau campioana sau câștigătoarea Cupei, având chiar puterea de a schimba decizia arbitrului sau a Federației. Andone a fost gata să piardă tot, a riscat excluderea din fotbal, DOAR PENTRU A APĂRA NUMELE DINAMO!”, au scris fanii pe pagina de facebook Peluza Cătălin Hîldan.

Are salariu la un club de Liga 1, dar dă bani la Dinamo! Ioan Andone a devenit membru DDB
Are salariu la un club de Liga 1, dar dă bani la Dinamo! Ioan Andone a devenit membru DDB

Programul DDB, salvarea lui Dinamo. Peste 14.000 de membri o țin pe Dinamo în viață

Prin programul socios DDB se încearcă salvarea echipei. Suporterii cotizează, iar banii strânși sunt direcționați către club pentru achitarea restanțelor financiare către terți, ori plata lefurilor jucătorilor, antrenorilor sau angajaților.

Aceeași determinare trebuie să arătăm și noi astăzi, în lupta pentru SALVAREA LUI DINAMO! Facem un apel către toți sportivii care au trecut prin curtea lui Dinamo: VENIȚI ALĂTURI DE NOI SĂ SALVĂM CLUBUL!

Apelăm la toți dinamoviștii: NU MAI STAȚI PE GÂNDURI! Dinamo are nevoie de voi ACUM! Cotizația este de 48€/an. Asta înseamnă 20 de lei/lună la care renunțăm, pentru a NU RENUNȚA LA DINAMO!”, spun cei din Peluza Cătălin Hîldan.

14.179 de membri numără joi, 18 februarie, programul DDB.