„Argentina, campioană cu dopați și înșelăciuni”. Afirmații îngrozitoare la adresa noii campioane a lumii

Radu Bordei 21.12.2022, 19:32
„Argentina, campioană cu dopați și înșelăciuni”. Afirmații îngrozitoare la adresa noii campioane a lumii

Nu toată lumea este fericită cu noua campioană a lumii. Un comentator celebru din Mexic a inițiat un atac extrem de dur la adresa naționalei „pumelor”. Nu au fost iertați nici idolii din trecut, Kempes sau marele Diego Maradona.

Noua campioană a lumii, târâtă prin noroi de un om de televiziune. Afirmațiile care au șocat toată lumea

Alvaro Morales, un celebru prezentator mexican, a avut o intervenție extrem de dură la adresa Argentinei. Acesta a măturat pe jos cu cele trei triumfuri ale naționalei lui Maradona sau Messi.

Nu trebuie să ne ascundem, Argentina a luat trei titluri mondiale rușinoase, scandaloase. În 1978 guvernul de atunci influența tot, în poarta celor de la Peru era un portar argentinian. În 1986 au avut cel mai bun jucător un trișor și un drogat. Să nu uităm că acesta a marcat și cu mâna, așa a mers Argentina mai departe. Și acum apare Messi, care ia primul lui trofeu. Păi eu aș spune că acest lucru este un eșec, Pele are trei titluri. La valoarea lui, trebuia să mai aibă trofee câștigate.

Felicit și arbitrii, au dictat penalty și când nu era cazul, cum ar fi în finala cu Franța. De ce nu a intervenit VAR? Nu trebuia eliminați Acuna și Emiliano Martinez? S-a vrut să câștige Messi titlul mondial, a comentat mexicanul

Acesta nu a uitat nici de argentinianul care a condus până acum naționala Mexicului, fostul antrenor al lui Messi de la Barcelona, „Tata” Martino.

Îl felicit public pentru modul cum a abordat meciul cu Argentina, practic l-a făcut cadou, din punct de vedere tactic, a încheiat omul de televiziune

„Bună dimineața!”. Lionel Messi, campionul lumii cu Argentina, a dormit cu trofeul un pat

Lionel Messi nu mai poate fi despărțit de trofeul Cupei Mondiale, pe care l-a câștigat, duminică, 18 decembrie, alături de Argentina. Starul lui PSG s-a prezentat la primul interviu cu trofeul în brațe și le-a transmis reporterilor: „E cel mai frumos lucru care există! Știi cât de mult o s-o sărut?”.

Apoi a luat trofeul cu el la hotel, după care l-a urcat în avion și l-a dus în Argentina, unde la primele ore ale dimineții de marți, 20 decembrie, l-a arătat în fața zecilor de mii de fani ieșiți pe străzi.

Însă, clipele speciale ale lui Leo Messi cu râvnita Cupă Mondială au continuat. Argentinianul nu s-a putut despărți de trofeu nici în prima noapte pe care a petrecut-o în Argentina. El a dormit „îmbrățișat” cu trofeul și a fost imortalizat în mai multe fotografii. În prima este surprins în timp ce doarme, apoi imediat după ce se trezește, cu zâmbetul pe față și, în cele din urmă, cu un binemeritat cocktail pe care l-a primit la pat.

Toate imaginile au fost încărcate într-o postare pe Instagram, cu mesajul:

„Bună dimineața!”.

În doar două ore, Lionel Messi a primit peste 20.000.000 de aprecieri la postare, iar acum, după aproximativ 20 de ore, are un total de 47.000.000 de aprecieri.

„O dimineață superbă, nu-i așa?”, i-a scris colegul Paulo Dybala în secțiunea de comentarii.

De asemenea, Antonela Roccuzzo i-a transmis: „Bună dimineața, dragostea mea”.

„Bună dimineața, căpitane!”, i-a scris și Leandro Paredes.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe