Arlauskis face revoluție la CFR Cluj. Revoltă în fața stadionului

Sorin Chiriac / 27.08.2021, 13:21
Arlauskis face revoluție la CFR Cluj. Revoltă în fața stadionului

Giedrius Arlauskis face revoluție la CFR Cluj, după ce patronul de la CFR Cluj, Ioan Varga, a decis să îi demită pe Marian Copilu și Marius Șumudică. Reacția portarului i-a luat pe toți prin surprindere.

Arlauskis se revoltă după decizia patronului de la CFR

Supărat după eșecurile cu Young Boys Berna și Steaua Roșie Belgrad, Ioan Varga a început curățenia la club. La finalul partidei retur cu Steaua Roșie, finanțatorul campioanei României a anunțat că Marius Șumudică, întreg staff-ul său și președintele clubului, Marian Copilu, au fost demiși.

Deși a fost dat afară, Marius Șumudică s-a prezentat vineri dimineață la antrenament. Antrenorul nu a fost însă lăsat să intre în baza de pregătire. La fel ca Șumudică, și jucătorii au primit „interzis” pe stadion din partea patronului, care le-a dictat bodyguarzilor să nu permită accesul la antrenament.

Neluțu Varga a mutat antrenamentul la ora 17:00, peste capul lui Marius Șumudică. Până atunci, CFR Cluj ar putea avea un nou antrenor! Patronul lucrează deja la rezilierea contractelor persoanelor din actualul staff tehnic, și la angajarea lui Dan Petrescu ca nou antrenor principal.

”Eu fără Marian nu văd viitorul echipei”

Portarul Giedrius Arlauskis a fost prezent la stadion, acolo unde a văzut cum Marius Șumudică nu a fost lăsat de bodyguarzii prezenți să intre la antrenament. Acesta nu a rezistat prea mult și a răbufnit. El a spus răspicat că nu mai dorește să rămână la campioana României dacă Marian Copilu, președintele echipei din Gruia, în cazul în care va fi demis.

Eu fără Marian nu văd viitorul echipei. Eu nu mai vin, ca jucător e mai greu să plec. Forța noastră și în teren și în afară suntem noi! Noi pierdem acum, trebuie să mergem mai departe. A mai fost plecat Marian și a fost circ!

Dacă vă cheamă patronul, mergem toți! Nu are cum să ne dea afară pe toți! Noi suferim, familiile suferă! Noi suntem plecați.”, a declarat lituanianul, multiplu campion cu CFR Cluj, conform sport.ro.

Se spune că Ioan Varga a decis să-i demită pe Marius Șumudică și pe Marian Copilu când a aflat despre anumite bonusuri incluse în contractele celor din staff-ul tehnic, de care nu a știut inițial.