Arlauskis și-a semnat „sentința” după „bufoneria” cu Farul: „A fost black-out, o neglijență gravă! I-a stat mintea” Verdict dur al lui Daniel Pancu. EXCLUSIV

Robert Zanfir 07.02.2023, 19:44
Arlauskis și-a semnat „sentința” după „bufoneria” cu Farul: „A fost black-out, o neglijență gravă! I-a stat mintea” Verdict dur al lui Daniel Pancu. EXCLUSIV

Daniel Pancu (45 de ani) a criticat foarte dur gafa prin care Giedrius Arlauskis (35 de ani) a „îngropat” Universitatea Craiova, la meciul cu Farul. Partida s-a terminat 2-1 pentru echipa lui Gică Hagi, care a revenit pe primul loc al Superligii.

Universitatea Craiova a dat cu piciorul unei șanse importante de a se implica serios în lupta pentru titlu. O eventuală victorie a oltenilor ar fi adus echipa lui Mihai Rotaru la doar șase pași de liderul CFR. Clujenii s-au împiedicat în derby-ul cu FCSB, 0-1. Totuși, Eugen Neagoe nu a putut preveni gafa impardonabilă a lui Giedrius Arlauskis.

Arlauskis și-a semnat „sentința” după „bufoneria” cu Farul. Verdict dur al lui Daniel Pancu

În minutul 33, la scorul de 1-0 pentru Farul, Arlauskis a reținut o minge șutată slab de dobrogeni. În încercare de a degaja, acesta a fost șicanat de Mihai Popescu. Lituanianul a încercat să se răzbune pe moment și l-a călcat pe atacant, după care a simulat un eventual fault asupra sa. După ce a consultat VAR, arbitrul a indicat penalty pentru gazde.

„Nu, nu știu… A fost un black out, ceva a fost din partea lui. Cred că vrut în primă fază să scoată un cartonaș galben, apoi i-a stat puțin mintea. Pentru mine e penalty. Am fost pe stadion, am văzut pe live o neglijență gravă.

În prima repriză o singură echipa pe teren, scorul putea fi mult mai mare la pauză. A doua mult mai echilibrată, Craiova a schimbat. Cu puțină șansă, puteau să și egaleze pe final.

Un joc mai bun al Farului, o victorie absolut meritată. Plus, iarăși, jucători tineri, unii dintre ei extraordinari. E și mediul de acolo, nu știu dacă poți promova altundeva mai mulți jucători decât acolo, în România. E presiunea foarte mare”, a declarat Daniel Pancu la Playsport Live.

Se anunță schimbări masive la Universitatea Craiova

În cele din urmă, Farul s-a impus cu 2-1 în fața celor de la Universitatea Craiova și a redevenit lider al campionatului. La final, Bogdan Vătăjelu a reacționat foarte nervos și a admis că este momentul unei schimbări de linii la echipă: „Suntem noi jucătorii penibili. Cine poate să fie de vină decât noi jucătorii? Antrenorul plătește că e cel mai ușor de dat afară. Cum am mai zis, ar fi timpul să plece 10-15 jucători”, a spus fundașul.

„E portar și are puțin circumstanțe atenuante. În general, portarii sunt imprevizibili, reacționează nepotrivit în unele momente. Cred că e și situația lui Arlauskis, care a privat echipa de un rezultat mai bun. Cred că fără eroarea lui, nebunia lui, puteam obține mai mult.
Mi-am pus mâinile în cap și mi-am dat seama că e lovitură teribilă pentru moralul echipei. Gândiți-vă totuși că și la Botoșani a avut o reacție la sfârșitul meciului. Deci nu e prima oară!”,
Pavel Badea, pentru Fanatik.

 

 

Urmăriți Playsport.ro și pe