Arnold Garita vrea să obțină o sumă amețitoare de la Gigi Becali. Ce i-a oferit milionarul. Exclusiv

Alex Matei 09.06.2023, 13:25
Arnold Garita vrea să obțină o sumă amețitoare de la Gigi Becali. Ce i-a oferit milionarul. Exclusiv

Arnold Garita (27 de ani) vrea să joace la FCSB din sezonul viitor, dar încearcă să obțină și un contract foarte bun.

Atacantul camerunez, ar fi cerut un salariu de trei ori mai mare decât a avut la FC Argeș, 20.000 de euro, dar și o primă de instalare în valoare de 250.000 de euro.

Garita vrea 500.000 de euro de la Gigi Becali

Reprezentanții fotbalistului se bazează pe faptul că Garita este liber de contract în acest moment, astfel că FCSB nu mai trebuie să achite vreo sumă de transfer.

Dacă l-ar fi luat de la FC Argeș, Gigi Becali (64 de ani) ar fi trebuit să achite suma de 200.000 de euro. Ei bine, tocmai din acest motiv finanțatorul roș-albaștrilor nu a vrut să forțeze transferul. A așteptat ca Garita să devină liber pentru a nu mai achita nimic în schimbul acestuia.

Milionarul din Pipera i-a oferit lui Garita, potrivit surselor playsport.ro, un salariu în valoare de 15.000 de euro, precum și o primă de instalare în valoare de 100.000 de euro.

Așa cum playsport.ro te-a informat deja, negocierile au intrat în impas, dar sunt semnale că sunt șanse ca cele două tabere să ajungă la un numitor comun.

”Vreau să mă răzbun și să o distrug pe Dinamo”. Garita a spus unde vrea să joace în sezonul viitor din Superliga

Garita a făcut un live pe Tiktok în care a vorbit despre situația sa, spunând că sunt trei echipe din Superligă la care ar vrea să joace: CFR Cluj, FCSB și Rapid. În același timp, el spune că plecarea lui Petrescu e un minus major pentru ardeleni. Garita are o ofertă și din Franța.

„FCSB este o opțiune foarte bună. Poate agentul meu va discuta cu Becali. Eu nu știu nimic. Voi vorbi cu agentul meu. Voi pleca în Camerun și voi vorbi după aceea cu el. Poate FCSB i-a făcut o ofertă lui, dar nu știu nimic. Dacă mă vor, trebuie să discute cu el.

CFR e un club foarte bun. Dar a plecat Dan Petrescu. Îl iubesc pe Petrescu. FCSB, CFR Cluj și Rapid sunt opțiuni pentru mine. În plus, am discutat și cu un club din Franța”, a spus Garita, pe Tiktok.

Vrea să o distrugă pe Dinamo

Garita nu a trecut prea bine peste retrogradarea cu FC Argeș. Atacantul vrea să se răzbune pe Dinamo pentru rezultatul dublei de baraj.

El spune că meciul tur, încheiat cu 6-1 pentru formația lui Ovidiu Burcă, s-a terminat mult mai rău decât ar fi trebuit.

„Nu știu unde voi juca în sezonul viitor, dar voi juca în România. Voi juca împotriva lui Dinamo și mă voi răzbuna. Victoria lor cu 6-1 a fost prea dură, prea drastică. Vreau să o distrug pe Dinamo! Vreau să dau totul pentru a câștiga acel meci.

Victoria lor cu 6-1 e prea mult! Dar Dinamo a jucat foarte bine atunci, uimitor. Ghezali, pffffa….”, a mai spus Garita.

Urmăriți Playsport.ro și pe