Aruncat de FCSB înapoi la FC Voluntari, Vadim Rață le-a pus gând rău foștilor săi colegi

Gabriel-Alexandru Ioniță 20.01.2023, 19:14
Aruncat de FCSB înapoi la FC Voluntari, Vadim Rață le-a pus gând rău foștilor săi colegi

Vadim Rață a fost retrimis de FCSB la FC Voluntari după doar trei meciuri jucate pentru echipa roș-albastră, în startul sezonului. În această perioadă, mijlocașul din Republica Moldova nu a reușit să bifeze decât 63 de minute pe teren, în partidele cu Viking, Chindia Târgoviște și Hermannstadt.

„Gonit” de la FCSB, Vadim Rață își dorește să marcheze contra echipei roș-albastre

Deși susține că nu este „însetat” de răzbunare, fotbalistul de 29 de ani a anunțat că și-ar dori să marcheze în poarta fostei sale echipe, atunci când FC Voluntari va juca din nou cu aceasta. În plus, Vadim Rață a spus și că știe exact cum ar trebui să abordeze actuala sa echipă meciurile cu echipele importante din Superligă, din a doua parte a sezonului.

„Cu CFR, cu FCSB știi ce ai de făcut, stai în propriul teren și îți pregătești contraatacul. Ce să vreau cu FCSB, să dau un gol. Nu e nicio răzbunare, asta vreau eu, să dau un gol”, a spus Vadim Rață la conferința de presă premergătoare meciului Universitatea Cluj – FC Voluntari, primul din Superligă în acest an.

Gigi Becali a făcut un efort financiar consistent pentru a scăpa de internaționalul moldovean

Gigi Becali a susținut că și-a dat seama după doar câteva minute că Rață nu este la nivelul dorit de el. Patronul de la FCSB a dezvălui la momentul respectiv cum l-a convins pe mijlocașul central să accepte să se întoarcă așa de repede la FC Voluntari.

„Ca să știți cum se semnează la FCSB. Ai 18-19 ani, semnezi pe mai mulți ani, unul plus cinci, sau cinci plus unu, nu știu. Dar, dacă ai peste 26 de ani, semnezi pe un an plus doi, un an plus trei ani, un an plus patru. Dacă vreau eu, te mai țin. Semnezi unul, plus încă unul, să te văd mai bine, și încă trei.

Rață avea contract un an plus doi. I-am zis ‘uite, îți dau 40.000 de euro cadou ca să pleci’. Am dat și la Voluntari bani. Am dat 200.000 să-l ia înapoi. Trebuia să dau 300.000 la Voluntari și le-am zis ‘bă, vă dau doar 200.000 și jucătorul înapoi”, a spus Gigi Becali în septembrie 2022, la Digi Sport.

Recent, la startul cantonamentului desfășurat de FC Voluntari în Turcia, Vadim Rață a spus că, în perioada petrecută de el la FCSB, Nicolae Dică lua toate deciziile, ci nu Gigi Becali, așa cum s-a tot scris.

Toată lumea știe că acolo antrenorul conducea tot… Cât am fost eu acolo, era domnul Dică antrenor și el făcea tot”, a spus Rață la începutul anului, potrivit as.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe