Așa arată bolidul de lux pe care Becali i l-a dăruit fiice sale! Costă peste 300.000 de euro, dezvoltă 635 CP și abia a fost lansat!

Moldoveanu Camelia / 19.04.2021, 18:12

Gigi Becali nu se uită la bani atunci când vine vorba despre familia sa. De această dată, patronul FCSB a întrecut orice imaginație. El i-a oferit fiicei sale mijlocii, Alexandra, o mașină de peste 300.000 de euro. Modelul este abia lansat.

Gigi Becali, cadou de lux pentru fiica sa mijlocie

Alexandra Becali, fiica mijlocie a lui Gigi
Alexandra Becali, fiica mijlocie a lui Gigi

Alexandra Becali se bucură de puțin timp de un Bentley Continental GT Mulliner. Omul de afaceri se pare că a găsit pe ce să cheltuia banii obținuți pe transferul lui Man la Parma.

Nu știm exact cât a dat patronul FCSB pe acest cadou, însă putem face o medie. Modelul standard Continental GT Mulliner Coupe costă în jurul de 250.000 de euro, în timp ce pachetul full option poate ajunge până la incredibila sumă de 350.000 de euro. La cum îl cunoaștem pe Gigi, sigur nu s-a mulțumit cu cel mai simplu model.

Descrierea de pe bentleymotors.com ne oferă următoarele detalii: două opțiuni distincte ale motorului vă oferă puterea de alegere în mâinile dvs., cu motorul agil V8, cu emotivitatea Bentley burble sau feroce W12 *, un motor de neegalat în clasa sa. V8 poate atinge 0 până la 60 mph în 3,9 secunde (0 până la 100 km / h în 4,0 secunde) înainte de a porni la o viteză maximă de 198 mph (318 km / h); în timp ce emoționantul W12 este capabil de 0 la 60 în doar 3,6 secunde (0 la 100 km / h în 3,7 secunde), cu o viteză maximă palpitantă de 333 km / h.

Alexandra are propriile reguli de circulație

Potrivit impact.ro, la sfârșitul lunii martie Alexandra se mândrea cu bolidul ei de 100.000 de euro pe străzile din București. Ea a fost surprinsă de mai multe ori încălcând regulile de circulație.

Surprinsă în timp ce se afla în zona mall Băneasa, fiica latifundiarului din Pipera nu s-a sinchisit să găsească un loc de parcare. Ea și-a lăsat mașina chiar pe trecerea de pietoni pentru a-și putea achiziționa o cafea.

Fiica patronului FCSB a reuși să pună în dificultate mai mulți pietoni. Oamenii au fost mustrați de șoferii care treceau prin zonă pentru că traversau și erau greu de văzut din cauza mașinii Alexandrei.

Cu toate că situația în care se afla era una extrem de neplăcută, Alexandra a revenit calmă și fără să se streseze. Cu cafeaua în mână, la volanul bolidului, ea a mai rămas preț de câteva minute să se uite pe telefon.

Alexandra(25 de ani) mai are două surori: Theodora de 26 de ani și Cristina, mezina, de 20 de ani. În această vară, fiica mijlocie a latifundiarului a avut examenul de licență și se pregătește să devină magistrat.