Așa ceva se întâmplă mai rar în Liga 1. De ce a refuzat Vlad Morar să fie trecut drept marcator la unul dintre goluri: „Nu e hattrick! Trebuie să spun asta!” FOTO

Robert Zanfir 30.04.2022, 18:54
Așa ceva se întâmplă mai rar în Liga 1. De ce a refuzat Vlad Morar să fie trecut drept marcator la unul dintre goluri: „Nu e hattrick! Trebuie să spun asta!” FOTO

Vlad Morar (28 de ani) a recunoscut la finalul victoriei cu Academica Clinceni, 5-1, că unul dintre cele trei goluri care au fost trecute în contul său nu îi aparține. Dinamo s-a impus în partida care a contat pentru runda a 7-a din play-out.

A fost sărbătoare în Ștefan cel Mare. Dinamo a legat două victorii consecutive, iar jucătorii lui Dusan Uhrin au parte de un boost de moral înaintea barajului pentru supraviețuirea în Liga 1. Următoarele partide pot aduce chiar un loc mai sus pentru roș-albi, dacă vor câștiga meciurile cu Botoșani și UTA. „Câinii” au însă nevoie ca cei de la Chindia să își continue forma de coșmar din acest final de campionat.

Vlad Morar a „refuzat” hat-trick-ul

Vlad Morar a fost omul zilei în Ștefan cel Mare. Atacantul a fost creditat cu trei goluri, dar la interviul de la finalul partidei a recunoscut că nu a fost vorba de un hat-trick. Jucătorul venit de la Gaz Metan a marcat în minutele minutele 76 și 78. Putea să își treacă numele pe tabelă și în minutul 86.

A fost la capătul centrării lui Buleică, dar golul a fost trecut în cele din urmă în contul lui Segbe Azankpo. „A fost un meci frumos, cu multe goluri. Cel mai important e că am obținut cele trei puncte. Am controlat jocul în prima repriză, chiar dacă nu am marcat.

Mai avem două jocuri grele și trebuie să ne pregătim pentru meciurile de baraj. La ultimul gol nu am atins eu mingea, nu e hat-trick. Am dat doar două goluri”, a declarat Morar după meci, la DigiSport.

Dinamo mai are două meciuri „de pregătire” pentru baraj

Dusan Uhrin continuă discursul pe care l-a consacrat de la revenirea sa pe banca lui Dinamo. Cehul spune că obiectivul său este pregătirea meciului de baraj. Pentru Dinamo, urmează ultimele două partide din play-out, cu Botoșani și cu UTA. „Am jucat bine de la început. Sunt satisfăcut.

Le-am spus felul în care jucăm, că trebuie să pasăm mai mult în ultima treime și au făcut asta. Este o pregătire pentru baraj. Toată lumea lucrează bine la antrenament, dar să vedem săptămână viitoare la Botoșani. Acolo este un test, ăsta e un meci important.

(n.r. este Dinamo favorită la baraj?) Șansele sunt 50-50. Nu vreau să vorbesc de favorită. Atmosfera e ok, trebuie să așteptăm barajul, aceea este ținta noastră.

Este foarte dificil acum să începi pregătirea”, a declarat Dusan Uhrin după meciul câștigat cu Academica Clinceni.