“Așa ia campionatul și ajunge și în Champions League”. Ce sfat îi dă Bănel Nicoliță lui Gigi Becali

Iosif Pintilie 02.06.2023, 21:36
“Așa ia campionatul și ajunge și în Champions League”. Ce sfat îi dă Bănel Nicoliță lui Gigi Becali

FCSB a ratat, pentru al optulea sezon consecutiv, titlul în Superligă. Echipa lui Gigi Becali a încheiat sezonul curent pe locul doi.

După ratarea titlului, Gigi Becali a anunțat că va face investiții astfel încât echipa să devină campioană la finalul sezonului următor.

Bănel Nicoliță știe de ce are nevoie FCSB pentru a lua titlul

Bănel Nicoliță, fosta vedetă de la FCSB, are un plan pe care, dacă Gigi Becali îl va aplica, va lua titlul și va ajunge în grupele UEFA Champions League.

Acesta spune că dacă latifundiarul va investi 7-8 milioane de euro în transferuri, atunci echipa va deveni suficient de puternică să facă performanță și pe plan internațional.

„Și eu sufăr, cum suferă și ceilalți suporteri. Cred că singurul motiv pentru care Steaua nu mai câștigă titlul este că schimbă jucătorii foarte des. Nea Gigi nu a fost inspirat cu transferurile pe care le-a făcut. Să dai milioane pe Miculescu și pe Compagno și să nu iei campionatul, când domnul Hagi a făcut 3 achiziții în iarnă fără niciun ban…

Au trecut 8 ani de când n-a mai luat FCSB titlul. Nu e ușor pentru nimeni. Dar sperăm ca la anul să se întâmple. Ca să iei campionatul, trebuie să cumperi jucători buni, să cheltui cel puțin 7-8 milioane, să iei doi atacanți, doi fundași centrali, un mijlocaș și atunci poți să faci o echipă bună, să iei titlul și să ajungi în grupele Ligii, așa cum își dorește Gigi Becali

Florinel Coman a crescut foarte mult, am fost tot timpul și voi fi alătur de el. Când a avut perioada lui proastă, toți îl criticau. Eu am fost singurul care l-am susținut și am spus că acest copil își va reveni și va dovedi tuturor. În play-off a fost motorul echipei, a tras echipa după el, a fost omul-cheie. E fotbalistul meu preferat din Liga 1”, a spus Nicoliță, pentru GSP.

Urmăriți Playsport.ro și pe