Așa s-a „îndrăgostit” Simona Halep pentru prima dată! Campioana a dezvăluit totul într-un moment de seriozitate

Dragos Stefanescu 23.11.2021, 12:54
Așa s-a „îndrăgostit” Simona Halep pentru prima dată! Campioana a dezvăluit totul într-un moment de seriozitate

Simona Halep este cea mai mare jucătoare de tenis din istoria României. Performanțele deosebite au transformat-o într-o adevărată vedetă a sportului alb. De curând, Simona Halep dezvăluit cum s-a ”îndrăgostit” pentru prima dată de sportul care i-a adus atâtea satisfacții.

Cum s-a ”îndrăgostit” Simona Halep de sportul alb

Simona Halep a avut un an extrem de greu. Măcinată de accidentări, marea noastră campioană a ratat majoritatea turneelor importante ale sezonului. După această serie neagră, Simona a părăsit top 10 WTA. La final de an, constănțeanca se află pe locul 20.

În ciuda problemelor pe care le-a avut în acest an, Simona și-a găsit mereu timp și pentru alte activități în afara terenului de tenis. În cadrul unui eveniment organizat cu ocazia lansării primei platforme dedicate exclusiv tenisului, Simona Halep a făcut câteva dezvăluiri. Marea noastră campioană a povestit cum a început dragostea ei pentru tenis.

Când am început tenisul aveam patru ani și jumătate. Nu prea știam eu mare lucru despre ce se întâmpla pe terenul ăla, când mergeam cu fratele meu, pur și simplu m-a fascinat modul în care se juca tenis. Am luat o rachetă și am intrat pe teren. Cred că acela a fost momentul în care acest sport m-a atras în totalitate și la șapte ani am început să realizez tot ce se întâmplă pe teren, când am jucat primul turneu. Este forba despre pasiunea pentru tenis, dar și competiția. Mi-a plăcut mereu să fiu cea mai bună din grupă, mi-a plăcut foarte mult să câștig trofee.

La primul meu turneu la care am participat mi s-a oferit o diplomă de cea mai tânără participantă și m-a motivat cumva să merg mai departe și să țintesc și mai sus. Nu pot să spun că a fost un moment în care am simțit cumpasiunea intră în mine, cred că s-a întâmplat pe parcurs”, a spus Simona Halep.

Ce muzică ascultă Simona Halep

La final de sezon, Simona Halep a participat la turneul de la Linz. Constănțeanca a avut un parcurs excelent la turneul austriac, dar din păcate a trebuit să se retragă din semifinale din cauza unei probleme medicale.

După retragerea de la turneul de la Linz, Simona Halep i-a acordat un interviu inedit fostei jucătoare de tenis Barbara Schett. Constănțeanca a vorbit deschis despre viața sa personală, dezvăluind și preferințele sale muzicale. Simona a recunoscut că singurul gen de muzică pe care nu-l suportă este rock-ul.

Sunt total nepricepută la cântat! Nu cânt nici măcar atunci când sunt singură, așa că nu îți imagina că o voi face acum. Dar ascult muzică, aproape toate genurile, în afară de rock.

Nu, e prea mult pentru mine! Îmi place însă muzica clasică, muzica de petrecere”, a spus Simona Halep.

Urmăriți Playsport.ro și pe