Asalt asupra lui Haaland. Barcelona face un efort uriaș pentru a-l aconta pe atacantul norvegian

Catinca Giosanu 04.03.2022, 14:03
Asalt asupra lui Haaland. Barcelona face un efort uriaș pentru a-l aconta pe atacantul norvegian

Erling Haaland ar putea pleca, în curând, de la Borussia Dortmund. Starul internațional a primit o ofertă de nerefuzat din partea celor de la FC Barcelona.

Noi detalii despre transferul lui Haaland la Barcelona

Conducătorii clubului catalan se luptă din răsputeri să îl convingă pe internaționalul norvegian să li se alăture, iar șansele de reușită sunt destul de mari, potrivit presei din străinătate. De partea cealaltă, cei de la Dortmund trec prin momente dificile.

Conducătorii echipei Borussia Dortmund i-au găsit deja înlocuitor lui Haaland. Chiar și așa, ei nu sunt împăcați cu ideea că norvegianul nu va mai juca pentru ei.

Negocierile dintre cele două părți au avansat semnificativ

Oficialii de la FC Barcelona nu sunt dispuși să renunțe la transferul lui Erling Haaland. Conducătorii clubului i-au făcut o ofertă generoasă starului internațional, iar acesta pare că este dispus să accepte să semneze cu formația spaniolă.

Jurnaliștii de la sport.es notează că Joan Laporta, preşedintele de la FC Barcelona, i-a oferit lui Mino Raiola o propunere care să ajungă la 150 de milioane de euro pentru următorii cinci ani. Laporta face mari eforturi pentru a echilibra balanța financiară. Oficialul este convins că echipa spaniolă este pe drumul cel bun și spune că va dispune cu siguranță de acești bani.

Aceeași sursă menționează că următorul buget al Barcelonei va fi de 700 de milioane de euro. Totuși, masa salarială va fi blocată la aproximativ 450 de milioane de euro.

Xavi ar fi discutat și el cu Erling Haaland

Presa din Catalonia transmite că Xavi Hernandez ar fi zburat în Germania și ar fi discutat cu starul de la Borussia Dortmund. El ar fi mers la Munchen, împreună cu Jordi Cruyff. Antrenorul Barcelonei a călătorit la Munchen în cursul zilei de marți, potrivit publicației L’Esportiu.

Deocamdată, Xavi nu a confirmat, dar nici nu a infirmat informația.

Manchester City s-a întâlnit cu Mino Raiola

Manchester City îl doresc și ei pe fotbalistul scandinav.

Cei de la Mundo Deportivo scriu că Mino Raiola s-a întâlnit cu reprezentanții formației engleze, subiectul fiind un eventual transfer al lui Erling Haaland în vară.

Impresarul italian a fost înștiințat că Manchester City este își dorește să obțină semnătura norvegianului și se va lupta pentru a-l convinge pe atacant să meargă pe stadionul Etihad din Anglia.

Urmăriți Playsport.ro și pe