Asasinat în mașina sa. Moarte violentă, la doar 31 de ani, pentru un cunoscut fotbalist

Moldoveanu Camelia 05.10.2021, 18:29

Un cunoscut fotbalist a fost asasinat în mașina sa. Fundașul stânga avea doar 31 de ani, iar cauza morții a fost dezvăluită de către anchetatori. Un apropiat îl dăduse dispărut de ceva vreme.

Moarte violentă. Asasinat în mașina sa

Nikos Tsoumanis, un fotbalist de 31 de ani, a fost găsit mort în propria mașină. Fundașul stânga cu prezențe în echipa națională de tineret a Greciei a fost dat dispărut de către un apropiat. Poliția a plecat în căutarea bărbatului, găsindu-l în localitatea Kalamaria, iar ce au găsit a fost cu adevărat tragic.

Nikos Tsoumanis a fost asasinat prin asfixiere cu trei bride de plastic. Cu toate că victima a fost transportată de urgență la spital, medicii n-au mai avut nicio șansă să-l readucă la viață. Potrivit gazzetta.gr, autoritățile au deschis o anchetă pentru a descoperi ce s-a întâmplat, de fapt, cu fundașul. Varianta unui asasinat nu se exclude.

Fotbalistul de 31 de ani a semnat în această vară un contract cu e Makedonikos. Pe lângă gruparea din Liga a treia din Grecia, Nikos Tsoumanis a mai jucat și pentru: Xanthi, Kerkyra, Aris Salonik, Panthrakikos, Veria, Apollon Pontou și Triglias.

Zamparini, patronul lui Palermo, a făcut un anunțat tragic

Deținătorul clubului din Seria C a confirmat pentru La Republica moartea fiului său cel mic. Armando Zamparini a fost găsit de către menajeră mort în apartamentul său din Londra. Femeia a sunat imediat la poliție, însă tânărul era deja decedat.

Zamparini nu a putut să ia legătura cu fiul său și a devenit îngrijorat. Evenimentul tragic a venit chiar înainte ca tânărul să înceapă un nou job la o firmă importantă. Armando este cel mai mic dintre copii patronului lui Palermo, însă singurul pe care Zamparini îl are cu actuala sa soție. Cauzele morții sunt încă nedescoperite.

Armandino a murit chiar cu o zi înainte să înceapă munca la o companie mare, în Londra. I-am trimis un mesaj joi, înainte de asta, i-am urat baftă. Nu mi-a mai răspuns.

A suferit de bronșită asmatică severă în trecut, care i-a provocat diferite probleme, însă nu au existat altele de care să știu

Autoritățile engleze – a concluzionat el – încă investighează, dar nu există nimic care să sugereze acest lucru.”, au fost declarațiile tatălui îndurerat.

Se așteaptă rezultatele autopsiei, însă se crede că Armando a suferit un stop cardiac sau avea o boală necruțătoare nedescoperită. Maurizio Zamparini are 80 de ani și este un om de afaceri italian cunoscut pentru că deține clubul de fotbal italian US Città di Palermo. Aceasta este căsătorit cu Laura Giordani.

Urmăriți Playsport.ro și pe