Asensio și Mariano pleacă de la Real Madrid. Șoc uriaș: Hazard, contract reziliat

Alex Matei 03.06.2023, 22:01

Update 21:58 Adus în schimbul a 150 de milioane de euro de la Chelsea în 2019, Eden Hazard pleacă liber de la Real Madrid cu un an înainte să-i expire înțelegerea cu clubul. Madridul a anunțat oficial rezilierea contractului cu Hazard, acum în vârstă de 32 de ani.

„Real Madrid și Eden Hazard au ajuns la un acord pentru eliberarea jucătorului de contract începând cu data de 30 iunie 2023. Eden Hazard a făcut parte din clubul nostru timp de 4 sezoane, în care a câștigat 8 trofee: Champions League, Mondialul Cluburilor, Supercupa Europei, două campionate, Cupa Spaniei și două Supercupe. Real Madrid își exprimă afecțiunea pentru Eden Hazard și îi dorește succes lui și familiei sale în această nouă etapă”, scrie Real Madrid într-un comunicat publicat pe site-ul oficial.

Știrea inițială: Marco Asensio (27 de ani) și Mariano (29 de ani) au ajuns la finalul contractelor cu Madridul. Ambii vor pleca de pe Bernabeu în această vară.

Clubul a confirmat că ambii părăsesc Real Madrid. Pe Asensio îl așteaptă un contract de 10 milioane de euro pe an la PSG, dublu față de cât îi plătea Real, în timp ce Mariano are și el de unde alege.

”Real Madrid dorește să-și exprime recunoștința și afecțiunea pentru Marco Asensio, un jucător care ne-a apărat stema și tricoul timp de șapte sezoane. A ajuns la Real Madrid pe când avea doar 20 de ani și a reușit să intre în istoria clubului nostru ca parte a unei echipe care a jucat într-una dintre cele mai de succes perioade.

Marco Asensio a câștigat 17 titluri la Real Madrid: de 3 ori Champions League, de 4 ori Campionatul Mondial al Cluburilor, 3 Supercupe ale Europei, 3 La Liga, o Coupa Spaniei și 3 Supercupe ale Spaniei”, a scris Real într-un comunicat oficial.

Deși avea pe masă o propunere de prelungire, Asensio n-a fost convins de rolul oferit în viitorul lui Real și se mută la Paris. Mai avea oferte de la Juventus, AC Milan și Juventus, dar PSG l-a convins.

Urmăriți Playsport.ro și pe