Asta da lovitură! Steaua l-a luat pe căpitanul lui Dinamo. Anunțul oficial

Radu Bordei 10.05.2023, 13:06
Asta da lovitură! Steaua l-a luat pe căpitanul lui Dinamo. Anunțul oficial

Duelul dintre Steaua și Dinamo nu este încins doar la fotbal. Inclusiv la handbal masculin, se „ascut cuțitele” de fiecare dată. „Câinii” au dominat competiția pe semicerc, mai ales că dispun de cel mai bun antrenor, pe Xavi Pascual, dar se și duelează an de an în Liga Campionilor cu cei mai buni handbaliști din lume. Dar acum a venit rândul „militarilor” să le dea o lovitură rivalilor.

Steaua i-a luat căpitanul lui Dinamo. Transfer de marcă pentru „roș-albaștrii”

Roș-albaștrii au promis că vor să se lupte de la egal la egal cu rivala din Ștefan cel Mare, de aceea se fac eforturi mari pentru a se reduce din diferența de valoare. Iar cu transferul lui Vali Ghionea, Steaua și-a anunțat intențiile războinice. Fostul dinamovist este handbalistul român cu cele mai multe goluri în Liga Campionilor. El a jucat în nu mai puțin de 15 ediții în cea mai importantă competiție intercluburi. Are 3 prezențe cu Dinamo, 3 cu Pick Szeged, 1 cu HCM Constanța, 6 cu Wisla Plock și 2 cu Sporting Lisabona! În cele 15 sezoane de Ligă a marcat 554 de goluri.

Acesta a jucat și la două campionate Mondiale, alături de naționala României, în 2009 și 2011. În tricolor, Ghionea a marcat peste 700 de goluri, în cele 150 de apariții. Este un handbalist cu mare experiență care paote ajuta mult Steaua.

Mesajul lui Ghionea pentru fanii Stelei

Clubul militar nu a ezitat să se laude cu tranzacția realizată, mai ales că ar constitui o lovitură dură și pentru rivali.

OFICIAL. Vali Ghionea este jucătorul Stelei! Extrema dreapta a semnat contractul cu echipa noastră în prezența conducerii clubului. Ghionea a jucat în ultimele trei sezoane la Dinamo și este unul dintre cei mai importanți jucători români.

”Sunt bucuros că am ajuns la Steaua, un club de tradiție în handbalul românesc. Sper să ajut cu experiența mea și sunt sigur că vom avea rezultate bune”, a declarat Valentin Ghionea, cel care a semnat cu Steaua pentru două sezoane”, a precizat gruparea ”militarilor” pe pagina oficială de Facebook.

Urmăriți Playsport.ro și pe