Asta da surpriză. Alături de cine a fost surprins Ciprian Marica la plajă: Puțini se așteptau să-i vadă împreună

Alex Cazacu 29.07.2023, 12:00
Asta da surpriză. Alături de cine a fost surprins Ciprian Marica la plajă: Puțini se așteptau să-i vadă împreună

După ce Caelia, plaja pe care o administrează Ciprian Marica, a fost închisă, fostul fotbalist s-a văzut nevoit să stea la soare într-o altă locație din Mamaia. Acesta nu a fost la plajă singur, ci împreună cu soția și copiii. Fotoreporterii l-au surprins și în compania lui Bogdan Ionescu, fostul ginere al lui Traian Băsescu.

Ciprian Marica și fostul ginere al lui Traian Băsescu, la discuții pe litoral

La final de iulie, Marica și-a luat soția și cei doi băieți ai lor și au mers la plajă. După cum vă spuneam, familiei lui Ciprian s-a alăturat și Bogdan Ionescu, fostul soț al Elenei Băsescu. Cel mai probabil, fotbalistul retras din activitate s-ar fi simțit mai bine pe plaja Caelia, dacă aceasta nu ar fi fost închisă.

Chiar și așa, fostul atacant s-a adaptat la ”noile schimbări” și a ales o altă plajă din Mamaia. În timp ce copii se relaxau la soare, sub privirea atentă a mamei lor, Ciprian Marica și Bogdan Ionescu încercau să ”omoare” plictiseala de pe plajă, potrivit celor de la Click!.

Plaja lui Ciprian Marica din Mamaia a fost închisă

După cum am menționat și anterior, Ciprian Marica este administratorul unei plaje din Mamaia (Caelia). Aceasta este situată în apropiere de ”Caelia Residence”, unde fostul internațional are și un apartament de lux.

În amenajarea locației, Marica a investit în jur de jumătate de milion de euro. Conform informațiilor apărute în mediul online, plaja cu pricina dispune și de o mică terasă, iar Ciprian și-ar fi dorit ca aceasta să fie cât mai aproape de mare.

Marica: ”Toată lumea își face nevoile în mare”

Cu toate acestea, plaja lui Ciprian Marica este pustie, iar fostul atacant dă vina pe autorități. În vara anului trecut, acesta trăgea un semnal de alarmă și cerea autorităților să găsească soluții.

”Domnilor, au trecut doi ani. Plaja arată așa, cu iarbă, buruieni. Care este soluția? E clar că nu ați gândit-o de la început. Dar măcar după doi ani de zile, așteptam să veniți cu o soluție. Imaginați-vă că un bătrân e la plajă și are nevoie la toaletă. Face 3 minute și 40 de secunde de la plajă la toaletă, într-un mers normal.

Toată lumea își face nevoile în mare, pentru că nu poți să mai ajungi. Îți iei o înghețată, până la plajă s-a topit. Domnilor, au trecut doi ani, veniți cu o soluție. Seară bună!”, spunea Ciprian Marica, potrivit informațiilor apărute în presă.

Urmăriți Playsport.ro și pe