Asta e suma pe care trebuie să o scoți din buzunar dacă vrei să te cazezi la hotelul lui Borcea din Mamaia. Ai mesele incluse

Catinca Giosanu 07.06.2023, 12:21
Asta e suma pe care trebuie să o scoți din buzunar dacă vrei să te cazezi la hotelul lui Borcea din Mamaia. Ai mesele incluse

Cristi Borcea este un afacerist prosper, care a iubit banii încă din copilărie. Fostul acționar de la Dinamo deține, printre altele, hotelul Bavaria Blu din stațiunea Mamaia.

Cât costă o noapte de cazare la hotelul lui Cristi Borcea

Cristi Borcea (53 de ani), fost acționar al clubului Dinamo, a băgat o  mulțime de bani în domeniul imobiliar și turistic și se așteaptă să își umple conturile odată cu deschiderea sezonului estival.

Omul de afaceri deține un hotel de patru stele, care dispune de plajă privată, piscină încălzită, locuri de joacă, servicii de masaj și parcare privată. Prețurile sunt pe măsură, dar cei care au trecut pragul hotelului spun că merită toți banii.

Turiștii care doresc să se cazeze la hotelul lui Cristi Borcea trebuie să scoată destul de mulți bani din buzunar, pentru că o singură noapte de cazare trece de 1.000 de lei.

Pe site-urile de booking, hotelul de patru stele din Mamaia al lui Cristi Borcea este foarte bine cotat, având o notă de 9,2 din 10.

Prețurile nu sunt pentru toate buzunarele

Tarifele pentru turiști variază în funcție de cameră și de numărul de persoane.

Pentru o cameră dublă cu balcon, iubitorii de plajă trebuie să scoată din buzunar 1.011 lei. În această sumă este inclus și micul-dejun.

O cameră dublă standard costă între 1.323 și 1.470 de lei pe noapte, iar prețul include toate cele trei mese zilnice (mic-dejun, prânz și cină).

Pentru persoanele singure, cei care administrează hotelul lui Borcea au pregătit oferte speciale. O cameră single este 756 de lei pe noapte (cele trei mese incluse), în timp ce o cameră single cu vedere la mare este 801 lei pe noapte.

Un studio costă în jur de 2.000 de lei, în timp ce pentru un apartament turiștii trebuie să plătească între 1.782 și 2.100 de lei pe noapte. Mesele sunt incluse în preț.

Cum a mers anul trecut afacerea lui Borcea

Fostul acționar din „Ștefan cel Mare” a recunoscut că afacerea de pe litoral nu i-a mers prea bine anul trecut. Mulți nu și-au permis vacanțe, din cauza creșterii exponențiale a costurilor la alimente, energie și gaze. Cei care face parte din cealaltă categorie, au preferat alte destinații, mai ales că litoralul românesc este unul piperat când vine vorba de prețuri.

Urmăriți Playsport.ro și pe