Asta-i hora din Moldova! Poli Iași, petrecere alături de sute de suporteri pe gazon după promovare. Scene fantastice în Copou

Alex Matei 02.05.2023, 23:19

Suporterii, jucătorii, membrii staff-ului și oficialii lui Poli Iași au petrecut împreună după victoria cu Oțelul (2-0). Cele 3 puncte obținute în fața Galațiului i-au asigurat echipei lui Leo Grozavu promovarea în Liga 1 din punct de vedere matematic.

Sute de fani au invadat terenul și s-au bucurat cu fotbaliștii. După ce au dansat într-o horă imensă, moldovenii fericiți au mai rămas pe gazon pentru poze cu favoriții lor. Poli Iași revine în Liga 1 după o pauză de doi ani.

Leo Grozavu: „A fost un meci greu de privit, dar ce mai contează?”

Imediat după meci, Leo Grozavu a făcut o analiză neobișnuită pentru un antrenor care tocmai îndeplinise obiectivul sezonului. A recunoscut că fanii ar fi meritat să vadă un meci mai bun contra Oțelului.

„Felicitări tuturor! Jucătorilor, staff-urilor, pentru că a mai fost unul înainte de noi, conducerii administrative, suporterilor care au fost alături de noi. A fost un joc urât, tacticizat, știam foarte bine jocul Oțelului și că nu trebuie să le dăm spații. Am încercat să-i blocăm, am avut șansă. A fost un joc urât de privit, dar rezultatul e cel care rămâne.

Românul e spectator de rezultat, e bine că au venit suporterii să ne susțină, ne bucurăm că a venit destulă lume. Vrem să jucăm toate meciurile la fel, să ținem capul sus până la final. Suntem singura echipă neînvinsă din playoff și trebuie să ne respectăm. Avem moralul bun, nu mai avem nici presiunea promovării, trebuie să jucăm bine în continuare”, a spus Grozavu la Digisport.

Urmăriți Playsport.ro și pe