Asta înseamnă să ai inspirație maximă. I-a ieșit o cotă de 1000 după victoria istorică a lui Liverpool cu Man. United! Pe ce a pariat

Ioan Valentin Oprea 07.03.2023, 11:53
Asta înseamnă să ai inspirație maximă. I-a ieșit o cotă de 1000 după victoria istorică a lui Liverpool cu Man. United! Pe ce a pariat

Liverpool a scris istorie prin victoria categorică obţinută în weekend. „Cormoranii” i-au demolat pe marii rivali de la Manchester United, cu scorul de 7-0, iar un fan al lui Liverpool a dat lovitura la pariuri sportive.

Chiar dacă bookmakerii vedeau, înainte de meci, un duel echilibrat pe stadionul „Anfield Road”, un suporter al formaţiei pregătite de germanul Jurgen Klopp a prevăzut un succes cu multe goluri pentru „cormorani”.

A nimerit o cotă de 1001

Jordan Attward a nimerit o cotă uriaşă, de 1001, pronosticând corect toate cele patru evenimente de pe bilet. Pariorul a mizat că egipteanul Mohamed Salah va marca cel puţin două goluri, iar coechipierul său din ofensivă, uruguayanul Darwin Nunez, îşi va trece, la rândul său, numele pe lista marcatorilor de măcar două ori.

Celalte două evenimente de pe bilet îi aveau în centrul lor pe brazilianul Fabinho (Liverpool) şi pe fundaşul argentinian al lui Manchester United, Lisandro Martinez. Pariorul britanic a mizat şi de această dată corect că Fabinho şi Martinez vor fi aruncaţi în luptă, pe teren, de Jurgen Klopp şi Erik ten Haag.

Cu toate acestea, pariorul Jordan Attward nu şi-a rotunjit foarte mult conturile, el mizând suma de doar o liră sterlină. Cota de 1001 i-a adus totuşi un profit de 1000 de lire sterline.

Un alt parior a mizat pe succesul la scor al „cormoranilor”

Un alt jucător de pariuri din Anglia a fost, la rândul său, ispirat în weekend. Adam Rowe a mizat 20 de lire sterline pe mai multe evenimente ale derby-ului dintre Liverpool şi Man. United. Acesta a pariat că Mo. Salah îşi va trece numele pe lista marcatorilor, iar, alături de el, se vor regăsi şi colegii săi Darwin Nunez şi Cody Gakpo.

Englezul nu a avut însă răbdare până la sfârşitul confruntării de pe „Anfield Road” şi a ales varianta cash-out, înainte ca egipteanul Salah să marcheze o dublă. Chiar dacă ar fi putut să câştige 720 de lire sterline, Adam Rowe s-a ales, până la urmă, doar cu puţin peste o sută de lire sterline.

Cei doi pariori nu au fost singurii care au prezis o victorie categorică a elevilor lui Klopp. Fostul mijlocaş al „cormoranilor”, Graeme Souness, a apreciat, de asemenea, că roşiii de pe „Anfield Road” se vor impune clar. Declaraţia acestuia a fost primită iniţial cu zâmbete de fostele legende ale lui Manchester United, Roy Keane şi Garry Neville.

Urmăriți Playsport.ro și pe