“Asta mi-au zis și Marian, și iubita lui”. Ce reacție a avut campionul când a aflat că Larisa Drăgulescu e din nou însărcinată

Alex Matei 08.04.2023, 20:21

Marian Drăgulescu a reacționat imediat la aflarea veștii că fosta sa soție, Larisa, este din nou însărcinată. Chiar ea a dezvăluit ce i-a transmis multiplul campion mondial și european.

Cum a reacționat Marian Drăgulescu în momentul în care a aflat că Larisa Drăgulescu este din nou însărcinată

Marian și Larisa Drăgulescu și-au unit destinele în 2006, dar căsnicia lor a durat doar trei ani, perioadă în care au devenit părinții a doi copii minunați. Separarea s-a produs cu scandal, în 2009, dar acum sunt în relații cât se poate de bune.

Stă mărturie reacția fostului gimnast, care nu a ezitat să o felicite când a aflat că este însărcinată cu cel de-al treilea copil. Chiar și actuala sa parteneră i-a urmat exemplul.

„Comunic destul de des cu Marian pentru cei mici și avem o relație foarte ok, de părinți. M-au felicitat, și el, și iubita lui”, a mărturisit Larisa Drăgulescu, potrivit antenastars.ro.

Actualul iubit este în al nouălea cer: „Este cel mai bucuros dintre toți”

Cu doar câteva luni în urmă, vedeta și-a anunțat despărțirea de Marian Bogdan, cel de-al doilea soț după Marian Drăgulescu, dar asta nu însemna că va rămâne prea mult timp singură. Chiar dimpotrivă, întrucât în viața ei a apărut actualul iubit, căruia îi va dărui acum un copil. De prisos să mai spunem că vestea i-a produs cea mai mare bucurie posibilă.

„A fost foarte fericit și foarte bucuros. Cred că este cel mai bucuros dintre toți, pentru că el nu are alt copil. Oarecum ne-am mutat împreună, stăm mai mult împreună.

Stă cu mine în cea mai mare parte a timpului, are grijă de mine, mă ajută foarte mult cu orice am nevoie și este foarte atent. Ne merge foarte bine relația, prea puțin contează de cât timp, dar suntem de suficient timp împreună, încât să știm ce ne dorim de la această relație”, a explicat Larisa Drăgulescu.

Cât despre identitatea celui care a reușit să-i cucerească inima, ei bine, nu știm foarte multe, pentru că fosta parteneră a lui Marian Drăgulescu a preferat să-l învăluie într-o undă de mister. Singura dezvăluire a venit luna trecută, când am aflat că activează în domeniul IT.

„Cu iubirea stau destul de bine, normal, ca de obicei! Sunt cu cineva în prezent, dar nu vreau să vorbesc despre asta. El lucrează în domeniul IT. Nu vreau să dau prea multe detalii momentan. Suntem bine așa cum suntem. Noi doi ne-am cunoscut printr-un prieten comun”, a spus Larisa Drăgulescu în interviul acordat pentru click.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe