Astea sunt cotele pentru câștigarea campionatului: CFR, favorită clară. Un pariu pe FCSB poate îmbogăți fanii

Bogdan Solomon 17.03.2023, 18:26
Astea sunt cotele pentru câștigarea campionatului: CFR, favorită clară. Un pariu pe FCSB poate îmbogăți fanii

În așteptarea primei etape a celui mai spectaculos playoff de când a fost introdus acest sistem în Superliga, bookmakerii au stabilit cotele pentru câștigarea campionatului. CFR Cluj pornește, surprinzător sau nu, din postura de favorită, în timp ce un pariu pe FCSB l-ar îmbogăți pe cel care îl plasează.

Cotele pentru câștigarea campionatului. CFR rămâne favorită

Farul a condus ostilitățile pe toată durata sezonului regular, dar CFR este creditată în continuare cu prima șansă când vine vorba de cucerirea titlului, deși cele două echipe încep playoff-ul la egalitate de puncte. Campioana en-titre are o cotă de 1,75, în timp ce „marinarii” sunt văzuți cu șansa a doua, respectiv o cotă medie de 3,25.

Cât despre FCSB, casele de pariuri nu sunt deloc la fel de optimiste ca patronul Gigi Becali în ceea ce privește șansele câștigării campionatului după șapte ani de „secetă”. Echipa este văzută ca favorita numărul trei, cu o cotă de 6,00.

Surprinzătoare este, însă, diferența mare dintre Universitatea Craiova și Rapid. Cele două se află la doar un punct distanță, dar bookmakerii îi consideră pe olteni favoriți incontestabili în fața giuleștenilor.

Așa arată cotele complete pentru cucerirea titlului:

 • CFR Cluj – 1,75
 • Farul Constanţa – 3,25
 • FCSB – 6
 • Universitatea Craiova – 25
 • Rapid Bucureşti – 50
 • Sepsi Sfântu Gheorghe – 500

Clasamentul playoff-ului, după înjumătățirea punctelor:

 1. Farul – 32 puncte
 2. CFR Cluj – 32 de puncte
 3. FCSB – 29 de puncte
 4. Universitatea Craiova – 27 de puncte
 5. Rapid Bucureşti – 26 de puncte
 6. Sepsi – 21 de puncte

Rapid promite să-i facă viața grea campioanei. Mutu: „Avem încredere în forțele noastre

Pentru CFR Cluj, playoff-ul începe cu un derby pe propriul teren în fața Rapidului și, chiar dacă are prima șansă, Adrian Mutu speră s-o împiedice din drumul spre cel de-al șaselea titlu consecutiv. Meciul este programat duminică, 19 martie, la ora 19:00.

„Începem playoff-ul foarte greu, cu o echipă care are prima şansă la titlu, care a dominat campionatul în ultimii cinci ani. Dar avem încredere în forţele noastre şi sperăm să ne facem jocul. O să fie un meci spectaculos, un meci între două echipe cu jucători cu mare experienţă. Va fi un meci de detalii şi sper ca aceste detalii să fie de partea noastră.

Sper să ne luptăm în playoff pentru un loc de cupe europene. Noi jucăm orice meci la victorie, pentru noi şi pentru ceea ce vrem să obţinem. Începem cel mai greu probabil. Mai greu decât atât nu putea să înceapă playoff-ul. Şi în deplasare. Cred că este cel mai spectaculos şi mai greu playoff. Va fi foarte strâns”, a declarat „Briliantul” la conferința de presă.

Urmăriți Playsport.ro și pe