Așteptarea a luat sfârșit. Ianis Hagi a aflat când se întoarce pe teren

Bordei Radu 13.01.2023, 16:52
Așteptarea a luat sfârșit. Ianis Hagi a aflat când se întoarce pe teren

La un an distanță de la accidentarea gravă pe care a suferit-o, Ianis Hagi este gata să se întoarcă pe teren. Noul manager al scoțienilor de abia așteaptă să îl aibă la dispoziție pe fotbalistul român. Mijlocașul este tot mai aproape de revenire.

Când este așteptat Ianis Hagi pe teren. „Vreau să îl implicăm în meci”

Mijlocașul ofensiv de 24 de ani a suferit pe 21 ianuarie 2022 o ruptură a ligamentului încrucișat anterior la genunchiul drept, în timpul unui meci de Cupa Scoției, contra celor de la Stirling, echipă din liga a doua. Fiul lui Gică Hagi s-a operat și a început imediat procesul de recuperare. Deși acesta a decurs foarte bine, iar Ianis a muncit din greu, nu a fost suficient pentru ca fotbalistul român să revină pe teren în 2022.

Noul manager, Michael Beale, a primit, în sfârșit, vești bune de la staff-ul medical. Pentru Rangers urmează un meci important, în Cupa Ligii, cu Aberdeen, iar antrenorul se confruntă cu probleme de efectiv importante. Ianis Hagi nu va intra în lot la acest meci, dar în weekend-ul viitor ar putea să își facă apariția. Pe 21 ianuarie se dispută meciul din Cupa Scoției, cu St. Johnstone. Fix la un an de la accidentare, Ianis poate să revină, tot în cupă.

Se anunță o săptămână importantă, sper să avem toți jucătorii la dispoziție. Pe Ianis Hagi vreau să ne bazăm la meciul din cupă, cred că va fi disponibil, a comentat Beale.

Internaționalul român și-a prelungit recent contractul cu Rangers

Deși nu a jucat practic deloc în 2022, Ianis Hagi tot a primit o prelungire de contract din partea lui Rangers la final de an. Fapt ce arată că oficialii clubului de pe Ibrox Park au mare încredere în el în continuare. La scurt timp, internaționalul român a dezvăluit ce reprezintă pentru el acest moment.

Istoria pe care o are acest club te face în fiecare zi să fii un jucător mai bun și o persoană mai bună. Îmi place să cred că am lăsat ceva în urma mea și le-am lăsat câteva amintiri frumoase suporterilor, dar simt că nu am făcut tot ce mi-am dorit. Mai am o mulțime de lucruri de arătat și de dăruit acest grup minunat de oameni de la Rangers și suporterilor. Abia aștept să revin, a spus atunci Ianis Hagi pentru site-ul oficial al celor de la Rangers.

De asemenea, prelungirea contractului lui Ianis Hagi reprezintă un motiv de bucurie și pentru oficialii lui Rangers, după cum chiar a ținut să sublinieze la acel moment directorul sportiv Ross Wilson:

Ianis are un caracter fantastic, este un jucător care a iubit călătoria sa la Rangers. Ne bucurăm să îl vedem din nou cu mingea la picior, făcând ceea ce iubește. Are parte de un sprijin minunat atât în interiorul clubului, cât și în afara lui. Ne bucurăm că am ajuns la un acord pentru prelungirea contractului său, a comentat oficialul

Urmăriți Playsport.ro și pe