Astra intră în istoria fotbalului. O nouă bornă negativă pentru fosta campioană, meciul a fost întrerupt în minutul 47

Catinca Giosanu 16.10.2022, 13:08
Astra intră în istoria fotbalului. O nouă bornă negativă pentru fosta campioană, meciul a fost întrerupt în minutul 47

Astra, fosta campioană a României din sezonul 2015-2016, trece prin momente dificile. Gruparea din Giurgiu s-a făcut din nou de rușine în Liga a III-a.

Astra Giurgiu, o nouă umilință istorică în Liga 3

Formația finanțată de Ioan Niculae a încasat o mulțime de goluri de la FC Pucioasa.

Dâmbovițenii s-au impus cu 12-0 într-un meci care a contat pentru etapa 8 din Liga 3, Seria 4. Printre marcatori s-a numărat și portarul echipei antrenate de Vasile Bîrdeș. Golkeeperul a înscris de la punctul cu var.

În urma victoriei, AS FC Pucioasa a ajuns la 11 puncte și a urcat pe 7 în seria 4, suclasând-o pe FCSB 2, care a strâns doar 10 puncte.

Fosta campioană a României, cifre dezastruoase

Echipa pregătită de Vasile Bîrdeș, fostul fotbalist de la Chindia și de la FC Argeș, putea să marcheze și mai multe goluri, dacă meciul nu ar fi fost întrerupt de în minutul 47.

Golurile celor de la FC Pucioasa au fost marcate de Croitoru (2), Samoilă, Fuiorea, Nisipeanu (2), Ciobanu, Calofir (3) și Marina.

Pucioasa a folosit în teren o formulă de echipă alcătuită din Ghițescu – Petre, Marina, Diță, Ciobanu – Samoilă, Enache, Fuiorea, Croitoru – Nisipeanu, Calofir. Au mai intrat pe teren Budoiu, Călin, Nanciu, Căpraru și Călin.

Astra Giurgiu, datorii de ordinul milioanelor de euro

Potrivit ultimelor informații apărute în presa sportivă din România, clubul giurgiuvean are datorii de peste 26 de milioane de euro. Acesta a fost, de altfel, unul dintre motivele pentru care conducerea a solicitat intrarea în insolvență.

La finalul sezonului 2020 – 2021, Astra Giurgiu a retrogradat în Liga II. De atunci, gruparea giurgiuveană a mers din rău în mai rău.

Urmăriți Playsport.ro și pe