Atac dur al lui Victor Pițurcă la adresa lui Edi Iordănescu. Ce critici îi aduce fostul selecționer fiului lui Anghel Iordănescu

Gabriel-Alexandru Ioniță 03.01.2022, 16:56
Atac dur al lui Victor Pițurcă la adresa lui Edi Iordănescu. Ce critici îi aduce fostul selecționer fiului lui Anghel Iordănescu

Victor Pițurcă a vorbit recent despre scurtul mandat al lui Edi Iordănescu la FCSB. Antrenorul în vârstă de 43 a pregătit formația roș-albastră pentru doar 12 meciuri în toate competițiile, perioadă în care a obținut rezultate foarte bune.

Sub comanda sa, vicecampioana a înregistrat 7 victorii, două egaluri și doar o înfrângere în Liga 1, iar aceea a fost contra campioanei CFR Cluj. Chiar și așa, Gigi Becali și-a încălcat destul de rapid promisiunile făcute în momentul în care s-a înțeles cu Edi Iordănescu.

Pițurcă a explicat de ce era convins că Edi Iordănescu nu va rezista foarte mult la FCSB

El dăduse asigurări la acel moment că nu se va băga peste antrenor și nici nu va critica public echipa. Fapt ce a început să se întâmple după egalul celor de la FCSB din deplasarea cu FC Voluntari.

Atunci, Becali a fost nemulțumit de faptul că Edi Iordănescu nu a ținut cont de „sfatul” său și nu l-a schimbat pe Budescu la pauză. Din acel moment au urmat mai multe critici aduse în mod public de patron echipei și antrenorului, iar totul a culminat cu demisia acestuia.

Victor Pițurcă este probabil singurul om de fotbal din România care a prevăzut acest deznodământ. Asta în contextul în care FCSB chiar avea rezultate foarte bune sub comanda lui Edi Iordănescu.

Fostul selecționer al naționalei României și antrenor la FCSB a explicat de ce era convins că fiul lui Edi Iordănescu nu va rezista foarte mult să colaboreze cu Gigi Becali. El a spus că acesta are un psihic nu foarte puternic și nu rezistă presiunii, alegând întotdeauna să renunțe când dă de greu.

Da, mă gândeam că Edi nu va sta mult la FCSB. De asta am declarat că va sta foarte puțin acolo. Edi Iordănescu nu are un psihic foarte puternic. Repede își face bagajul și pleacă. Ăsta e un minus pentru el, pe care sper să îl corecteze”, a spus Victor Pițurcă potrivit sport.ro.

Pițurcă este de părere că sunt șanse mari ca Florin Tănase să plece de la FCSB în această iarnă

Totodată, Pițurcă a comentat și zvonurile legate de un eventual transfer al lui Florin Tănase în această iarnă. El a spus că mijlocașul ofensiv al vicecampioanei are valoarea necesară pentru a juca la o echipă bună. De asemenea, fostul selecționer a lăudat jocul prestat de FCSB în acest sezon.

Tănase e un jucător bun, valoros, care poate merge la o echipă bună, care să plătească bani buni pentru el. FCSB-ul mie mi s-a părut ca joc cea mai spectaculoasă echipă”, a mai declarat Victor Pițurcă potrivit sursei citate.

Gigi Becali, decizie de ultim moment. Patronul FCSB blochează plecarea lui Florin Tănase la Al Nasr

Urmăriți Playsport.ro și pe