Atac furibund al DDB: ”Cotacero e un nemernic!” Îl somează pe Negoiță să ia urgent această decizie!

Gabriel Eșanu 16.01.2021, 11:56
Atac furibund al DDB: ”Cotacero e un nemernic!” Îl somează pe Negoiță să ia urgent această decizie!

Fanii lui Dinamo şi-au pierdut definitiv încrederea în Pablo Cortacero. Din Spania au venit în ultimele luni doar promisiuni. Dar clubul a rămas plin de datorii. DDB încearcă o salvare miraculoasă de la faliment, dar pentru asta ar avea nevoie să scape de Cortacero, cel care are pachetul majoritar de acţiuni. În acest sens, unul dintre membrii importanţi ai DDB cere ajutor din partea lui Ionuţ Negoiţă.

Pablo Cortacero nu vrea să renunţe la Dinamo, în ciuda numeroaselor ameninţări venite din partea DDB

Negoiță să ia clubul de la nemernicul acesta de Cortacero și să-l dea fanilor din DDB. Cortacero și-a bătut joc de club, efectiv. Văd că Negoiță n-are nicio reacție, iar asta ne pune pe gânduri. Chiar așa, vinzi clubul pe 2 lei? Probabil că Negoiță a luat doar o tranșă din bani de la Cortacero, altceva nu a încasat. Dacă DDB ar prelua clubul, situația s-ar schimba radical, iar lucrurile ar merge foarte bine”, a declarat Andrei Gerea pentru ProSport.

Dinamo joacă sâmbătă, de la ora 20:00, împotriva Chindiei, în primul meci al etapei a 17-a. În ciuda faptului că partida se joacă fără spectatori, fanii au cumpărat bilete virtuale. În speranţa de a o salva astfel pe Dinamo de la faliment. O iniţiativă lăudată şi de Andrei Gerea.

Fanii sunt extraordinari! Am vândut aproape toate biletele virtuale pentru meciul cu Chindia, de pe Arena Națională. Sunt convins că suporterii o pot salva pe Dinamo”, a completat Gerea.

Pe de altă parte, Pablo Cortacero anunţă că va achita şi ultima tranşă a datoriei către Ionuţ Negoiţă. Astfel că ibericul nu îşi face planuri de a renunţa la Dinamo, în ciuda ameninţărilor venite din partea DDB.

Am discutat ultima dată cu Negoiță când s-au parafat actele pentru a prelua Dinamo. Nu am mai discutat de atunci cu el. Va trebui să avem un dialog în perioada următoare pentru că Dinamo are o datorie către el. Când vor intra banii în club, o vom plăti”

În ciuda eforturilor DDB, Dinamo pare foarte aproape de faliment. Clubul are datorii foarte mari, provocate şi de administraţia spaniolă. Care a oferit salarii foarte mari jucătorilor aduşi înainte de startul acestui sezon. Fotbalişti care nu au fost plătiţi, iar mulţi dintre ei au plecat deja şi şi-au depus memorii. Pe plan sportiv, situaţia lui Dinamo nu arată chiar rău, mai ales după victoria cu Hermannstadt. „Roş-albii” sunt pe locul 8, cu 19 puncte, la doar două lungimi în spatele locurilor de play-off.

Urmăriți Playsport.ro și pe