Atac la Ouzounidis: „E antrenor de echipă mică. Mangia era 10 clase peste el!”

Marian Cărăvan 18.05.2021, 18:44
Atac la Ouzounidis: „E antrenor de echipă mică. Mangia era 10 clase peste el!”

Din candidată la titlu, Universitatea Craiova riscă să rămână acum „de căruță”. Oltenii pot termina play-off-ul în afara podiumului, ceea ce nu ar cam fi pe placul fanilor. Între timp, se întețesc atacurile la adresa antrenorului Marinos Ouzounidis. Tehnicianul grec este „taxat” de oamenii de fotbal după ultimele evoluții ale echipei din Bănie.

Ouzounidis a luat foc după eșecul cu CFR Cluj

Universitatea Craiova ajunsese la un moment dat să le dea fiori celor de la CFR și FCSB, iar acum tremură pentru locul 3. Oltenii au pierdut demult lupta pentru titlu, iar pe final de sezon mai pot adăuga încă ceva pe listă. Echipa antrenată de Marinos Ouzounidis nu se regăsește și ar putea rămâne chiar în afara podiumului. Universitatea Craiova și Sepsi sunt la egalitate de puncte, cu două etape înainte de finalul sezonului. Craiova a pierdut cu 1-3 meciul cu CFR Cluj, iar Ouzounidis a luat foc. Grecul i-a desființat pe Cicâldău&Co.

Nu a fost fotbal, nu așa jucăm noi. Într-o săptămână suntem buni, într-o săptămână distrugem tot?

E mai bine să băgăm echipa secundă cu FCSB. Ce-i asta? Să văd iar așa ceva? Nu e echipa mea, nu e stilul meu, nu pot să înțeleg”, a „tunat și fulgerat” Ouzounidis după meci.

Instalat la Universitatea Craiova în luna februarie, Marinos Ouzounidis și-a propus să implementeze la gruparea din Bănie, propriile idei despre fotbal.

Universitatea Craiova a suferit un esec pe teren propriu, 1-3 cu CFR Cluj
Universitatea Craiova a suferit un esec pe teren propriu, 1-3 cu CFR Cluj

Atac la Ouzounidis: „E antrenor de echipă mică. Mangia era 10 clase peste el!”

Declarațiile lui Marinos Ouzounidis după eșecul cu CFR Cluj, nu au trecut neobservate. Grecul a fost analizat „la sânge” de Basarab Panduru, care a comentat în stilul caracteristic. Fostul internațional a lansat un atac la Ouzounidis, făcând comparații și cu foștii antrenori ai Craiovei, Devis Mangia și Cristiano Bergodi. Concluzia lui Panduru e că pentru Ouzounidis, Craiova este o pălărie mult prea mare.

Echipa a jucat ce ai antrenat tu, echipa joacă de foarte mult timp așa. Eu am impresia că au greșit antrenorul cei de la Craiova. Au adus un antrenor de echipă mica la o echipa mare, un antrenor care în loc să o facă și mai mare, a făcut-o pe Craiova și mai mică.

Craiova n-a jucat atât de slab niciodată. Mangia este 10 clase peste el, Bergodi e 10 clase peste el, fără nicio discuție, iar acum a venit acest antrenor pentru care singura preocupare a fost să se apere. A reușit să câștige acele două meciuri cu CFR și cu FCSB, dar cu noroc, nu pe un mare joc făcut de Craiova. Iar acum termina in genunchi”, a declarat Basarab Panduru pentru Telekom Sport.

Craiova mai are de jucat în play-off cu FCSB (miercuri, 19 mai, ora 21:30) și cu Academica Clinceni. Oltenii sunt în pericol de a pierde și locul, după ce și-au luat adio de la titlu.

Urmăriți Playsport.ro și pe