Atac la rupere al lui Mihai Stoica după zvonurile privind plecarea lui Edi Iordănescu de la FCSB: ” E doar imaginație”

Moldoveanu Camelia / 18.10.2021, 21:56
Atac la rupere al lui Mihai Stoica după zvonurile privind plecarea lui Edi Iordănescu de la FCSB: ” E doar imaginație”

După ce s-a zvonit că Edi Iordănescu urmează să plece de la FCSB, Mihai Stoica a avut o reacție furtunoasă. Managerul general a ținut să lămurească situația de la echipa sa. La rândul lui, tehnicianul a avut u mesaj pentru fanii „roș-albaștrilor”.

Mihai Stoica distruge orice zvon

După ce s-a zvonit că Edi Iordănescu și-ar fi anunțat apropiații că urmează să plece de la FCSB, Mihai Stoica a ieșit la atac. Managerul general al echipei „roș-albastre” are o relație foarte bună cu antrenorul, acesta multumindu-i public lui Iordănescu Jr. că i-a readus bucuria și motivația de a fi iar pe banca tehnică a vicecampioanei României. Astfel, potrivit ultimei postări a lui MM Stoica pe contul său de Facebook, Edi Iordănescu nu o să plece de la FCSB.

Unii scriu ce ar vrea ei să se întâmple. Alții pleacă după fentă și pregătesc mari dezvăluiri care există doar în imaginația lor. Prin urmare, calmați-vă cu plecarea lui Edi. Abia a venit și avem treabă!
❤️💙”, a scris Mihai Stoica pe Facebook.

Playsport.ro vă dezvăluie în exclusivitate cum stau lucrurile, de fapt, între Edi Iordănescu și Gigi Becali.

Edi Iordănescu, mesaj către fanii FCSB

Simțindu-se motivat, așa cum și-a actualizat starea de pe contul personal de Facebook, Edi Iordănescu le-a transmis un mesaj fanilor FCSB. Din carantină, antrenorul stă cu ochii pe Eugen Nae și pe fotbaliști.

🔴🔵 Victoria de sambata este a baietilor care au dat dovada de caracter si solidaritate cu toti cei bolnavi. Nu este usor cand vezi cum “pica” colegii si prietenii tai langa tine, sa te mai poti aduna si concentra pt joc. Sa gasesti forta necesara. Putem discuta foarte mult despre anumite decizii de arbitraj, dar cred ca nu sunt subiectiv cand spun ca la cum s-au derulat evenimentele pe teren, nimeni nu poate contesta victoria.

Baietii au tinut steagul sus pt noi toti si au continuat seria foarte buna din ultima perioada. Am avut incredere ca putem castiga si in conditiile astea, aproape imposbile, unice, cu 13 jucatori, doar 1 rezerva de jucator de camp, departe de casa chiar si atunci cand ar trebui sa jucam la noi in Bucuresti, pe conditii de ploaie si teren greu. (Cu toate astea multumim si felicitam gazdele noastre de la Buzau pt suport, pt ospitalitate si pt cum a rezistat terenul de o calitate foarte buna).

Am trecut peste un moment foarte greu, dar vor urma altele cel putin la fel de grele. Ce trebuie sa inteleaga lumea, este ca problema mare nu o reprezinta doar absentele de la un anumit joc , sau faptul ca de cand am venit la echipa am avut probleme imense si continue cu jucatori accidentati si covid, ci ca procesul de pregatire este dat peste cap total. Am avut doar 13-14 jucatori la antrenament in foarte multe momente, fapt ce ne afecteaza toata metodica de lucru, iar acum cu covidul avem 12-13 jucatori care nu se antreneaza cu saptamanile si toate aceste lucruri ne afecteaza puternic. Dupa o pauza de 2 sapt, ai nevoie de cel putin 2-3 sapt sa te repui pe picioare, iar jocurile si adversarii nu te asteapta. Oricum mergem cu incredere inainte !!”, a scris Edi Iordănescu pe Facebook.