Atac terorist cu victime lângă orașul israealian Netanya. Acolo va juca România marți seară un meci amical cu naționala locală

Giosanu Catinca 28.03.2022, 11:09
Atac terorist cu victime lângă orașul israealian Netanya. Acolo va juca România marți seară un meci amical cu naționala locală

Un atac terorist a avut loc în apropierea orașului care va găzdui meciul amical cu România. Camerele de luat vederi aflate la fața locului au surprins mai muți bărbaţi înarmaţi, care au ucis două persoane şi au rănit alte douăsprezece înainte să fie reținuți de agenții de poliție.

Tricolorii au seriose motive de îngrijorare. Ei vor disputa chiar acolo marți seară amicalul cu naționala locală.

Atac terorist în Israel

Este alerta in Israel, dupa ce două persoane au fost omorâte cu sânge rece. Datele furnizate de către autoritățile locale arată că victimele sunt doi polițiști. Se pare că atacul a fost pus la cale de extremiștii care fac parte din organizația denumită Stat Islamic.

Doi israelieni de etnie arabă au tras la întâmplare în mulțimea de oameni cu mitralierele. Trupele speciale i-au împușcat pe atacatori și i-au identificat ca fiind membri ai grupării Statului Islamic. Atentatul a avut loc într-o intersecție intern circulată din orașul Hadera, conform realitatea.net.

Premierul Israelului, Naftali Bennett, s-a deplasat la fața locului pentru a le mulțumi polițiștilor implicaţi că i-au prins pe terorişti.

Două persoane au fost ucise

Echipa națională de fotbal a României are acum și mai multe probleme. Dacă până mai ieri selecționerul Edi Iordănescu era preocupat de starea de sănătate a jucătorilor pe care i-a convocat pentru amicalele cu Grecia și Israel, acum tehnicianul își face griji pentru siguranța lotului său.

Tricolorii vor juca marți împotriva Israelului, de la ora 20:45, la Netanya, în al doilea meci de pregătire din luna martie. Situația nu este deloc roz. La fel ca la partida cu Grecia, scor 0-1, naționala lui Iordănescu are mai multe probleme de lot.

Prima reprezentativă are șase absenți la meciul cu Israel. Răzvan Marin, Alexandru Mitriță, Deian Sorescu și Florin Tănase au fost depistați cu COVID-19 la testările PCR. Cu toții au intrat în izolare, fiind nevoiți să stea câteva zile departe de terenul de fotbal.

Cum va arăta lotul lui Edi Iordănescu

Edi Iordănescu, selecționerul naționalei României, a anunțat, că cei șase jucători bolnavi de Covid-19 vor fi înlocuiți de alți fotbaliști care nu au făcut parte din lot la meciul amical dintre România și Grecia. Este vorba despre Denis Alibec, Cristi Manea, Dennis Man și Nicușor Bancu. Și ei au acuzat recent probleme medicale, însă parte că și-au revenit. Claudiu Petrila și Darius Olaru au fost și ei convocați de urgență după problemele apărute în cadrul lotului.

Urmăriți Playsport.ro și pe