Atacuri în valuri la adresa colegilor. Dan Nistor a făcut declarații controversate la finalul meciului cu FCSB

Bădulescu Silvian / 28.11.2021, 23:12
Atacuri în valuri la adresa colegilor. Dan Nistor a făcut declarații controversate la finalul meciului cu FCSB

FCSB s-a impus în derby-ul etapei. În partida din Bănie, bucureștenii au câștigat la limită, scor 3-2, după un meci cu răsturnări de situație.

„Suntem prea relaxați după ce marcăm”

Andrei Ivan este golgheterul Craiovei. Astăzi și-a trecut numele pe lista marcatorilor, dar echipa sa a pierdut la final și pune acest rezultat pe relaxarea prea mare de la echipă.

Am forțat toată repriza secundă ca să câștigăm, am ratat foarte multe ocazii și ne-a costat. Suntem dezamăgiți, trebuia să câștigăm și să ne apropiem de locul 1. Prima repriză a fost mai slabă, dar în a doua am fost mai motivați și trebuia să câștigăm. Suntem prea relaxați după ce marcăm, credem că am câștigat deja meciul, deși era de-abia minutul 13. Ne-am relaxat și am luat două goluri în cinci minute”.

Acesta a vorbit de faptul că și antrenorul este la fel de supărat pe rezultat ca și jucătorii. Pentru Craiova, urmează meciul din Cupa României, în compania celor de la Filiași,

Mister e nemulțumit, cum suntem și noi. Mergem să câștigăm în Cupă, după la Botoșani să luam cele trei puncte. Nu cred că a contat faptul că am avut o formulă ofensivă, trebuia să înscriem mai mult, dar nu au intrat astăzi mingile”.

„Poate unii n-au valoarea să joace la un club atât de mare”

Dan Nistor a fost și el prezent la flash-interviu imediat după partidă. El a subliniat relaxarea de care dă dovadă echipa în momentul în care se află la conducere, dar și de obiectivul echipei.

Ne doream foarte mult să câștigăm pentru suporteri. Nu cred că meritam să pierdem. Ne relaxăm prea ușor. Trebuie să fii tot timpul concentrat 100%. Nu înțeleg de ce. Trebuie să ne gândim la calificarea în play-off, după vedem ce va fi. Până acum s-a vorbit de titlu, aveți dreptate, dar acum avem o distanță destul de mare față de lider.”.

Totodată, acesta a ținut să precizeze că lipsa de valoare a unor jucători poate să facă diferența în sens negativ. El a declarat că presiunea e mare la o echipă precum Universitatea Craiova.

Poate unii n-au valoarea să joace la Craiova. Se va trage linie în iarnă și vedem ce va fi. E a treia înfrângere, sunt convins că patronul este foarte dezamăgit. ”.

Nu în ultimul rând, Dan Nistor a ținut să precizeze că ofensiva echipei trebuie să fie mai atentă pe viitor.

Păcat de repriza secundă pe care am dominat-o. Ratăm prea ușor. Nu cred că ne-au surprins cu ceva, au avut o execuție în minutul 93. Nu cred că meritam să pierdem.  Antrenorul n-are nicio vină, noi suntem singurii vinovați, nu poate să bage antrenorul mingea în poartă, depinde de noi. Trebuie să fim concentrați, nu să visăm la milioane de euro”.