Atingeri tandre, în public, între Toni Iuruc și noua iubită. Fostul soț al Simonei Halep pare că și-a refăcut viața

Dragos Stefanescu 19.12.2022, 12:09

Toni Iuruc pare că și-a revenit după divorțul neașteptat de Simona Halep. Omul de afaceri a fost surprins în oraș alături de noua sa iubită, iar cei doi păreau foarte îndrăgostiți.

Toni Iuruc și-a revenit rapid după divorțul de Simona Halep. Afaceristul a ieșit în oraș cu noua sa iubită

În această toamnă, Toni Iuruc și Simona Halep au pus punct mariajului lor. Cei doi au hotărât să divorțeze la doar un an distanță de la cununia civilă.

În timp ce Simona Halep traversează o perioadă extrem de delicată, ea fiind suspendată temporar pentru dopaj, Toni Iuruc pare că a trecut deja peste divorț. Sâmbătă seară, omul de afaceri a fost surprins de paparazzii Cancan.ro alături de noua sa cucerire. Iuruc a ieșit împreună cu o tânără brunetă la un restaurant de lux din zona Floreasca. Cei doi au fost însoțiți de încă un cuplu și au stat la local până în jurul orei 1:30 noaptea, după care s-au retras la un apartament de pe Calea Moșilor. La intrarea în imobil, Toni Iuruc a avut mai multe gesturi tandre față de brunetă, asta demonstrând că între cei doi este mai mult decât o prietenie platonică.

Toni Iuruc a sărit imediat în sprijinul Simonei Halep

Unul dintre primii oameni care au reacționat după ce Simona Halep a fost depistată pozitiv la un test anti-doping a fost chiar fostul ei soț, Toni Iuruc. Acesta este convins că fosta sa soție nu ar recurge la ceva ilegal pentru a-și spori performanțele sportive. În plus, Toni a subliniat că Simona este un om extrem de corect.

Nu pot să cred așa ceva. O cunosc de trei ani pe Simona, din care minimum doi în circuit, și vă jur că această fată, fosta mea soție, este obsedată de un singur lucru: cinstea! Poți să-i iei orice Simonei, dacă i-ai luat cinstea, corectitudinea, o omori! Nu mai e om! Nu știu ce s-a întâmplat acolo, cu acel test, dar probabil este o greșeală. Simona nu ar fi făcut așa ceva nici dacă i-ai fi tăiat mâna ca să nu mai joace tenis.

Simona Halep nu ar trișa niciodată. Știți foarte bine că abia am terminat divorțul, aș fi putut să spun ”No comment”. Nu am cum să fac așa ceva, când cunosc acest om atât de bine, când am stat cu ea atâția ani. Simona era obsedată să nu greșească. Vă dezvălui ceva în premieră: nu bea niciodată nici măcar apă dacă sticla nu era sigilată. O desigila cu mâna ei, mereu era atentă. Este bolnavă de corectitudine”, a spus Toni Iuruc despre Simona, într-un interviu oferit Fanatik.

Urmăriți Playsport.ro și pe