Au început să plângă după Ianis Hagi. Suporterii campioanei Scoției cred că echipa suferă fără român

Bordei Radu / 20.09.2021, 18:02
Au început să plângă după Ianis Hagi. Suporterii campioanei Scoției cred că echipa suferă fără român

Ianis Hagi are și mult ghnion în acest sezon. A început bine, apoi s-a accidentat și a lipsit câteva meciuri. Acum nu poate să își ajute echipa pentru că a fost depistat cu coronavirus, la echipa națională. Fără el, campioana Scoției a suferit. Echipa lui Steven Gerrard începuse să se bazeze pe creativitatea sa.

Așa că Rangers a călcat greșit, în utlima partidă. Și suporterii de abia așteaptă să îl revadă pe Ianis înapoi, pe teren. Managerul Steven Gerrard speră și el să se bazeze pe fotbalitul român cât mai repede.

Fără Ianis Hagi, Rangers a uitat să câștige. Scoțienii, fără victorie în ultimele două partide

Campioana Scoției are o scuză, în meciul de Europa League. Olympique Lyon este un adversar puternic, așa că nu a surprins că francezii s-au impus cu 2 la 0, chiar dacă s-a jucat în Scoția. Fanii au început să se îngrijoreze, însă, după 1 la 1, tot pe teren propriu, cu Motherwell. Aceștia au identificat și una dinc auzele pentru care echipa nu a mai reușit să se impună: absența lui Ianis Hagi. Acesta încă se află în izolare.

„Ne lipsește mult, sperăm să revină cât mai repede”, „Aduce un plus de calitate, de calm în joc. Știe ce să facă cu mingea și asta ne-a lipsit. Să ne rugăm să revină cât mai repede” sau „Este diferit, de aceea ne-a lipsit mult. Nu am realizat cât de mult avem nevoie de el, este diferit de tot ce avem în lot”, au fost câteva dintre mesajele postate pe rețelele de socializare.

Cât mai au de așteptat scoțienii ca să îl vadă iar pe Hagi junior la treabă

Ianis Hagi va fi, mai mult ca sigur, indisponibil și la următoarele două dueluri ale lui Rangers. Campioana Scoției o întâlnește pe Livingston în Cupa Ligii, miercuri, 22 septembrie, după care se va deplasa în campionat la Dundee, sâmbătă, 25 septembrie.

În cel mai bun caz, Ianis Hagi ar putea să își facă revenirea în Europa League. Rangers se va duela în următorul meci din grupă cu Sparta Praga. Partida e programată în Cehia, pe 30 septembrie. Gerrard va dori să se bazeze cât mai repede pe fotbalistul care a marcat 2 goluri și adat o pasă decisivă, în cele 6 partide în care a apucat să evolueze.

Ianis este bine. Așteaptă să iasă negativ și să meargă la echipă. Să se antreneze și să înceapă iar să joace”, a fost mesajul transmis de Regele Gică Hagi,