Au spart banca pentru Nicolae Stanciu de la Slavia Praga! Galatasaray, o nouă ofertă pentru român: „Negocierile merg în direcția bună”

Bordei Radu / 12.07.2021, 12:24
Au spart banca pentru Nicolae Stanciu de la Slavia Praga! Galatasaray, o nouă ofertă pentru român: „Negocierile merg în direcția bună”

Au spart banca pentru Nicolae Stanciu de la Slavia Praga! Galatasaray nu renunță la ideea de a aduce coordonatorul de joc al celor de la Slavia Praga. Clubul turc este în căutarea unui mijlocaș creativ, pentru a-l înlocui pe Younnes Belhanda, playmakerul care a părăsit deja echipa.

Echipa lui Fatih Terim l-a identificat deja pe Nicolae Stanciu drept înlocuitorul ideal. Românul a arătat sezonul trecut că poate fi un jucător decisiv. Iar gruparea din Istanbul a recunoscut că este interesată de serviciile lui.

Au spart banca pentru Nicolae Stanciu de la Slavia Praga! Galatasaray, o nouă ofertă pentru român: „Negocierile merg în direcția bună”

Gruparea turcă se oferise inițial să plătească undeva la 4,5 milioane de euro. „Acesta este prețul corect” le-ar fi transmis șefii de pe Bosfor conducătorilor Slaviei. Turcii nu stau foarte bine cu banii, în acest moment. De aceea, nu erau dispuși să plătească pe Stanciu chiar suma cerută de Slavia. Oficialii Cim Bom sperau să se înțeleagă cu oficialii cehi și să mai scadă din pretenții. Aceștia au solictiat, însă, peste 6.5 milioane de euro ca să îl cedeze. „Vrem să îl cumpărăm, dar nu la acest preț” au replicat și otomanii.

Cu toate acestea, Galata n-a renunțat și a anunțat că va mări oferta inițială. 6 milioane de euro sunt gata să plătească pentru internaționalul român, mult mai aproape de ceea ce vor și cei de la Slavia. Cum și jucătorul este tentat de o aventură în Turcia, o înțelegere nu este departe.

Stanciu vine după unul din cele mai bune sezoane din carieră

Internaționalul lui Mirel Rădoi a avut un sezon foarte bun, care a coincis cu un joc bun al celor de la Slavia. Cehii s-au bucurat de rezultate bune, atât pe plan intern dar și în cupele europene. Stanciu a fost unul din principalele motive. Românul a marcat 16 goluri și a dat 8 pase decisive în 45 de meciuri și a impresionat prin jocul lui sigur, prin pasele precise sau execuțiile spectaculoase. De aceea cei de la Galatasaray au început să se intereseze de serviciile fotbalistului.

Galatasaray i-a pregătit lui Nicolae Stanciu un salariu anual de 1,3 milioane de euro. Antrenorul formației Cim Bom, Fatih Terim, și-a dat acordul și le-a cerut conducătorilor să grăbească transferul.

Singurul care nu s-ar bucura dacă acest transfer s-ar efectua, ar fi Gigi Becali. Patronul FCSB știe că Olimpiu Moruțan ar fi următorul pe listă și turcii ar pregăti o ofertă pentru mijlocașul vicecampioanei României.