„Aveam 34 de ani când i-am bătut ultima oară”. Adrian Mititelu, în al nouălea cer, după succesul cu FCSB

Iosif Pintilie 08.12.2023, 08:50
„Aveam 34 de ani când i-am bătut ultima oară”. Adrian Mititelu, în al nouălea cer, după succesul cu FCSB

FCU Craiova a învins FCSB în Cupa, scor 2-0, în ultima etapă a grupelor. În urma acestui rezultat, oltenii merg mai departe în competiție, în timp ce echipa lui Elias Charalmbous este eliminată.

Patronul oltenilor, Adrian Mititelu, a fost foarte fericit după acest succes. Acesta și-a adus aminte când a învins ultima oară liderul din prima ligă.

Fericire mare în Bănie, după victoria cu FCSB

Adrian Mititelu a spus că ultima oară când a învins FCSB, în calitate de patron al unei echipe de fotbal, era acum 21 de ani, când el era mult mai tânăr, avea 34 de ani.

El a explicat de ce este importantă calificarea în faza următoare a competiției, spunând că se gândește la finală. Conform lui, de fiecare dată când scos FCSB din competiție a atins finala.

Acesta speră ca cele două echipe să se dueleze și în Supercupa României, așa cum a spus și Mihai Stoica, vara viitoare. Acest scenariu impune ca FCSB să ia titlul, iar FCU Craiova cupa. Pentru olteni ar fi primul trofeu, de la promovarea în prima divizie.

„După 21 de ani… aveam 34 de ani când i-am bătut ultima oară. Calificarea în Cupa României e foarte importantă pentru noi. Chiar dacă șansele sunt restrânse, ne gândim la finală. Tradiția spune că atunci când eliminăm Steaua din Cupa României ajungem cel puțin în finală.

Doamne ajută! M-aș bucura să se întâmple chestia asta (n.r – ca FCSB și FC U Craiova să joace Supercupa României, așa cum a spus Mihai Stoica). Noi suntem bucuroși că am reușit să ne calificăm în Cupa României după o grupă foarte grea și să eliminăm una dintre cele mai importante echipe. Ne-am calificat și am și scos o echipă foarte puternică.

Bauza e la primul meci în care seamănă cu Bauza pe care îl știm cu toții. A avut nevoie de timp. Nu e ușor nici pentru el. Nu e fragil, cum se spune pe la colțuri, ci ghinionist. A suferit mult pentru că nu a putut să-și ajute echipa și să dea randamentul scontat. Uite că azi a reușit să arate adevărata lui valoare și eu zic că de acum înainte va urca în sus ca formă sportivă. Să sperăm că nu va mai avea ghinioane și nu va mai avea evenimente medicale”, a spus Adrian Mititelu, după meciul cu FCSB.

Meciurile din sferturile de finală ale Cupei României:

  • Corvinul Hunedoara – CFR Cluj
  • FC U Craiova – FC Voluntari
  • Universitatea Craiova – Oțelul Galați
  • Universitatea Cluj – FC Hermannstadt

Sferturi de finală se joacă pe 3-4 aprilie, semifinale pe 24-25 aprilie, iar marea finală va avea loc pe 15 mai.

Urmăriți Playsport.ro și pe