Avem mesajele ireale între Borcea și amantă. Cum i-a furat milionarul logodnica unei vedete din România

Autor: Gheorghiu Dan / 28.07.2022, 14:25

Cristi Borcea a fost acuzat de Hristu Chiacu, fostul fotbalist al lui Dinamo, că a avut o relație ascunsă cu iubita sa de pe vremea când el încă evolua în Ștefan cel Mare. Mai exact, în 2008. Din acest motiv, fostul mijlocaș dreapta a plecat din „Groapă”, iar ulterior, când a marcat împotriva „câinilor” în tricoul lui CS Otopeni, a făcut niște gesturi controversate către loja în care se afla Borcea.

Schimbul fabulos de mesaje dintre Cristi Borcea și logodnica lui Chiacu

După ce această aventură dintre fostul acționar dinamovist și fosta logodnică a lui Chiacu a fost făcută cunoscută în spațiul public monden din România, ea a fost confirmată inclusiv prin intermediul unor mesaje dintre cei doi, care au fost făcute publice în 2012 de cei de la national.ro.

„O să mă ai când va intra Dinamo în Liga Campionilor!”/ „Ce ai dragă? Ai înnebunit? Lasă vrăjeala și spune-mi când ne mai vedem?”, a fost unul dintre schimburile de mesaje dintre cei doi, conform sursei citate.

Fostul fotbalist a confirmat în mare parte cele întâmplate

Se pare că Hristu Chiacu a intrat în posesia acestei conversații, motiv pentru care a decis să se despartă de iubita sa, cu care plănuia deja să se căsătorească. Fostul jucător al lui Dinamo a recunoscut chiar recent că într-adevăr Cristi Borcea a avut o relație cu iubita sa de la acea vreme. Dar nu acesta ar fi fost motivul pentru care a făcut acele gesturi la meciul de la Otopeni, ci unul de natură sportivă.

„E adevărat, da. Povestesc doar ce am aflat și eu. Știu doar că s-a dat la ea. Am aflat din anturajul nostru de prieteni. Dar au mai fost alte discuții după aceea, dar nu mai intru în amănunte. Tot legate de zona asta, da…

Nu m-a afectat episodul, mai degrabă glumeam pe seama asta. Să fii patron și să faci chestia asta, iar apoi vrei să joace fotbalistul? Ăștia suntem noi, românii. În străinătate n-am auzit niciodată de așa ceva.

Antipatie între noi? Nu, nu aveam nimic cu el, nu am nici acum. Serios! Dacă i-a reușit? Cred că da. Are un șarm aparte, da, e și frumușel.

Descărcarea a fost pe faptul că am purtat niște discuții cu el, să mă lase să plec cum am venit. Înainte să semnez cu Dinamo am avut mai multe oferte, pe bani foarte mulți, dar am ales cu inima. După 6 luni m-au împrumutat la Mioveni, apoi la Otopeni”, a spus Chiacu pentru gsp.ro.

CITEȘTE ȘI Operația care l-a făcut pe Cristi Borcea un magnet pentru femei. A ținut ascuns acest secret aproape 25 de ani