Averea lui Cristiano Ronaldo crește de la o zi la alta. Fotbalistul încasează 2 milioane de euro pentru fiecare postare de pe Instagram

Octavian Vasilescu 22.03.2022, 19:30
Averea lui Cristiano Ronaldo crește de la o zi la alta. Fotbalistul încasează 2 milioane de euro pentru fiecare postare de pe Instagram

Atacantul Cristiano Ronaldo (37 de ani) are un CV de-a dreptul formidabil și este considerat unul dintre cei mai buni fotbaliști din istorie. De asemenea, el are un succes uriaș și în afara terenului.

De patru ori câștigător al Balonului de Aur, Cristiano Ronaldo este primul fotbalist miliardar din istorie. Jucătorul legitimat la Manchester United a dobândit acest titlu în 2020, la vârsta de 35 de ani, conform revistei Forbes.

Averea lui Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo a încasat aproape 700 de milioane de dolari de-a lungul carierei numai din salarii și bonusuri de performanță, iar restul sutelor de milioane le-a obținut din contracte de imagine. De asemenea, lusitanul are în 2022 cel mai mare salariu din Premier League – 23 de milioane de euro pe sezon.

Conform presei din Marea Britanie, Cristiano Ronaldo are 500 de milioane de dolari în conturi. Restul banilor încasați de-a lungul timpului au fost investiți în numeroase afaceri și obiecte de lux.

Cristiano Ronaldo are cel mai urmărit cont de Instagram din lume

În ultimii ani, Cristiano Ronaldo a încasat mai mulți bani de pe urma contului său de Instagram. CR7 deține cel mai de succes cont de Instagram din lume, cu 414 milioane de urmăritori.

Conform Daily Mail, acest statut generează o sumă uriașă la fiecare postare publicată de Ronaldo. Portughezul încasează circa 2 milioane de euro pentru fiecare postare nouă.

Cristiano este urmat în topul celor mai urmăriți oameni din lume pe Instagram de vedete precum Kylie Jenner (319 milioane de urmăritori), Lionel Messi (312 milioane de urmăritori), Dwayne Johnson (304 milioane de urmăritori), Selena Gomez (304 milioane de urmăritori) sau Ariana Grande (300 de milioane de urmăritori).

Singurul cont cu mai mulți urmăritori decât cel al lui fotbalistului este chiar cel al companiei Instagram, cu 482 de milioane de urmăritori.

Cristiano Ronaldo deține 5 hoteluri de lux

După ce a devenit unul dintre cei mai bogați sportivi din lume, Cristiano Ronaldo și-a deschis un lanț de hoteluri: Pestana CR7.

În prezent există cinci hoteluri Pestana CR7 în întreaga lume, în locații superbe: New York, Lisabona, Madrid, Funchal și Marrakech.

Hotelul din New York se află la numai câteva minute de mers pe jos de Times Square și la câteva străzi distanță de Madison Square Garden.

Garajul lui CR7 valorează 24 de milioane de dolari

Ronaldo este extrem de pasionat de mașinile puternice, iar garajul său este de-a dreptul incredibil.

Conform Mirror, atacanul deține două modele Lamborghini, două Bugatti, două McLaren, două Rolls-Royce, un model Porsche 911 Turbo S, o mașină Koenigsegg CCX, un Bentley Continental GT Speed și un Range Rover Sport SVR.

Pe lângă acești bolizi de lux, Ronaldo mai deține câte un model Audi și Mercedes-AMG.

Cristiano Ronaldo poartă cel mai scump ceas Rolex din lume

CR7 este pasionat și de ceasurile de lux. O dovadă este faptul că deține cel mai scump ceas Rolex fabricat vreodată.

Ceasul Rolex GMT Master Ice este produs din aur alb de 18 karate. Prețul acestuia se ridică la circa 440.000 de euro. Ronaldo apare foarte rar în public cu acest model la mână. Prima oară l-a prezentat în 2019, la gala Globe Soccer Awards, din Dubai.

De cele mai multe ori Cristiano Ronaldo își etalează Rolexul pe Instagram, într-un cadru privat.

Urmăriți Playsport.ro și pe