Avertisment dat de Dan Petrescu pentru „tricolori”. „Meciul cu Andorra 100% va fi foarte greu”

Alex Matei 18.03.2023, 19:09
Avertisment dat de Dan Petrescu pentru „tricolori”. „Meciul cu Andorra 100% va fi foarte greu”

Dan Petrescu trage un semnal de alarmă în ceea ce privește primele jocuri ale echipei naționalei din preliminariile pentru Campionatul European de Fotbal.

 

România joacă cu Andorra și Belarus, în martie, însă antrenorul campioanei de la Cluj nu este sigur victorie în niciun meci din această lună. Ba mai mult, Petrescu crede că partida cu Andorra va fi una foarte dificilă pentru tricolori.

Ce a spus Petrescu

100% va fi foarte greu. Am ajuns să zicem asta, dar trebuie să o respectăm. Nimeni să nu creadă că va fi un meci ușor! Dacă vom crede asta, nu e bine.

Cei de la națională au norocul că preparatorul nostru e acolo, știe prin ce am trecut noi, temperatura, condițiile, drumul. Adversarul pare slab, dar nu e. Va fi un meci foarte, foarte greu. Andorra poate oricând să facă o surpriză în grupă. Sper să nu fie contra României. Va fi greu să te califici dacă te încurci cu ei.

Va fi greu, dar cred că un jucător de clasă de la noi va face diferența. Mai sunt, n-aș vrea să îi numesc, s-ar interpreta. Toți cei din atac sunt de clasă. Șase puncte acum ar da un moral fantastic. Alta ar fi emulația în jurul naționalei”, a spus Dan Petrescu într-o conferință de presă.

Nici nu a început bine campania de calificare că Edi Iordănescu a fist criticat pentru selecția făcută. Selectionerul a fost atacat dur de Hagi pentru că nu l-a convocat pe Ianis Hagi, iar Mihai Rotaru a spus că nu da nicio șansă naționalei pentru calificare la Euro 2024.

Urmăriți Playsport.ro și pe