Avertisment de la Mike Tyson. Fostul mare campion al greilor intră în conflictul iscat de Lionel Messi

George Drafta 01.12.2022, 06:58
Avertisment de la Mike Tyson. Fostul mare campion al greilor intră în conflictul iscat de Lionel Messi

Lionel Messi se poate baza pe un ajutor important după ameninţările primite din partea lui Canelo Alvarez.

Mike Tyson i-a luat apărarea argentinianului pus într-o situaţie deloc plăcută din punct de vedere mediatic. Fostul mare campion al greilor îl asigură pe superstarul sud-americanilor că nu va avea emoţii pentru că este gata să intervină pentru el în cazul în care Alvarez ar vrea să îşi ducă planul la bun sfârşit.

De unde a pornit conflictul dintre Canelo Alvarez și Messi

Mexicanul a fost deranjat de imaginile văzute la televizor. Cu un tricou al naţionalei aztecilor aflat pe jos la sărbătoarea din vestiarul pumelor de după succesul în faţa echipei antrenate de Gerardo Martino. Echipamentul de joc îi aprţine unui fotbalist al mexicanilor cu care Lionel Messi a făcut schimb de tricouri la finalul întâlnirii de sâmbăta trecută.

Iar pugilistul nu a ţinut cont de popularitatea argentinianului şi a lansat un atac dur la adresa decarului sud-americanilor.

„Așa cum respect eu Argentina, trebuie să respecți tu Mexicul. Nu vorbesc despre toată țara, vorbesc despre Messi și lucrul pe care l-a făcut. Să nu dea Dumnezeu să te găsesc!”, au fost cuvintele lui Alvarez pe reţelele de socializare.

Mexicanul şi-a făcut mulţi duşmani după ieşirile sale în mediul virtual
Mexicanul şi-a făcut mulţi duşmani după ieşirile sale în mediul virtual

Iron Mike a intervenit

Mike Tyson nu a rămas indiferent după ce a urmărit delirul lui Alvarez. L-a înştiinţat pe mexican că trebuie să treacă pe la el înainte de a ajunge să se vadă cu Messi. Iar mesajul americanului nu lasă loc de interpretări.

„Cineva pe nume Canelo l-a amenințat pe Messi. Dacă îndrăznește să-l atingă, va trebui să revin în ring”, a spus Mike Tyson, citat de BBO Sports.

La 56 de ani, Tyson nu se teme de pugilistul de 32 de ani născut la Guadalajara. Acesta din urmă s-a luat şi de o altă legendă a Argentinei. După ce Aguero l-a acuzat că nu se pricepe la fotbal, Alvarez a reacţional la fel de dur.

„Și tu, nenorocitule? Până acum îmi scriai în privat mesaje, acum plângi. Nu fi ipocrit, nenorocitule! Aguero mereu scrie ceva în public și altceva în mesajele private. Eu sunt cine sunt și nu îmi pasă ce spun ceilalți”, a fost comentariul mexicanului.

Scuze de ultim moment

Când şi-a dat seama de amploarea pe care au luat-o vorbele sale, Canelo Alvarez a dat înapoi şi şi-a cerut scuze pentru ieşirea sa necontrolată.

„În ultimele zile am fost constrâns de pasiunea și dragostea pe care o port țării mele și am făcut comentarii care au fost nepotrivite, pentru care vreau să-mi cer scuze față de Messi și locuitorii din Argentina. În fiecare zi învățăm ceva nou și acum a fost rândul meu”, a transmis sportivul.

Urmăriți Playsport.ro și pe