Avertisment dur pentru Olimpiu Moruțan. Fostul său „protector” îi transmite un mesaj tranșant jucătorului de la Galatasaray

Giosanu Catinca / 09.11.2021, 23:53
Avertisment dur pentru Olimpiu Moruțan. Fostul său „protector” îi transmite un mesaj tranșant jucătorului de la Galatasaray

Olimpiu Moruțan a avut evoluţii bune de când s-a transferat la Galatasaray. Cu toate acestea, el a primit un avertisment din partea fostului său patron de la FC Botoșani, Valeriu Iftime.

Valeriu Iftime, avertisment pentru Olimpiu Moruțan

Valeriu Iftime este de părere că Olimpiu nu trebuie să aplece urechea la ce spune lumea din jurul său și să-și vadă de treabă, pentru că va fi greu să își mențină locul de titular la Galatasaray.

Dacă pe Moruțan îl gonflăm, îl numim ‘prințul Carpaților’ sau ‘prințul Balcanilor’, iar el nu este sănătos la cap, pentru că educația este instrumentul la baza fiecăruia, o să-și facă un tatuaj și rămâne speranță și ‘moare’ ca băieții ăia doi din Italia (n.r. Dennis Man și Valentin Mihăilă), care sunt în liga a doua.

Când dau de baclavaua cea mai bună, de femeia cea mai frumoasă, atunci îi vezi că sunt tineri. Cu liceul făcut cu două ore pe an, ce poți să faci în afară să fugi după un balon?”, a spus Valeriu Iftime, într-o intervenție, la ProX.

”El nu este sănătos la cap”

De asemenea, patronul celor de la FC Botoșani este de părere că Olimpiu Moruțan se poate pierde foarte ușor, dacă nu este atent.

Toți copiii ăștia pe care noi îi gonflăm se simt cineva, dar nu au puterea de a se așeza pe picioarele lor. Ca să fii constant în efort, ai nevoie de o așezare mentală extraordinară. Asta pleacă de la educație. Fotbalul este ocupația principală, dar trebuie să știe istorie, engleză.”, a mai spus ex-oficialul.

În acest moment, Olimpiu Moruțan joacă un rol extrem de important la Galatasaray. Internaționalul român a bifat 14 meciuri pentru vicecampioana Turciei, reușind să puncteze de trei ori și să ofere o pasă de gol.

Fostul fotbalist de la FCSB a marcat inclusiv împotriva echipei românilor Maxim şi Toşca. În prelungirile primei reprize, Olimpiu Moruţan a înscris cu un şut frumos, cu efect, din colţul careului de 16 metri, la care portarul nu a mai putut interveni.