Avertisment pentru Florinel Coman după ce s-a tratat miraculos la vraciul Marijana: „Alții s-au reaccidentat după câteva meciuri”

Gabriel-Alexandru Ioniță / 11.08.2022, 10:00
Avertisment pentru Florinel Coman după ce s-a tratat miraculos la vraciul Marijana: „Alții s-au reaccidentat după câteva meciuri”

Florinel Coman a mers la Belgrad pentru a se trata la celebrul „vraci” Marijana, după ruptura musculară suferită în meciul tur cu Dunajska Streda. La scurt timp, Gigi Becali și Mihai Stoica au dezvăluit că recuperarea jucătorului de 24 de ani a decurs „miraculos” și că acesta chiar ar avea șanse să joace în returul de pe Arena Națională.

Riscă Florinel Coman să se reaccidenteze rapid după ce a fost tratat de Marijana?

Lucrurile nu ar fi însă atât de simple precum tind să pară. Asta pentru că există un anumit risc ca o astfel de accidentare să recidiveze destul de rapid, mai ales după o astfel de perioadă de recuperare foarte scurtă. Este opinia emisă de Alexandru Bourceanu, fost căpitan la FCSB.

Fostul mijlocaș defensiv a dezvăluit că a avut de-a lungul carierei coechipieri care s-au tratat de asemenea la Marijana Kovacevic pentru astfel de probleme musculare. Dintre aceștia, o parte s-au vindecat complet și au revenit pe teren în formă fizică excelentă, în vreme ce la alții problema a recidivat după un timp destul de scurt. Ceea ce, în mod evident, este de nedorit pentru cei de la FCSB în cazul lui Florinel Coman.

Nu, nu am fost (n.r. la Marijana Kovacevic pentru tratament). Nu e vorba de miracol. Câțiva dintre colegii mei au fost la Belgrad, de la mai multe echipe. Unii și-au revenit, alții s-au reaccidentat după câteva meciuri. E posibil să se refacă și să nu mai aibă alte probleme. E unul dintre cei mai buni jucători de atac, e unul dintre cei mai vechi jucători. Este căpitanul echipei și probabil că va putea gestiona alfel situația față de Octavian (n.r. Popescu). Este un jucător foarte important”, a spus Alexandru Bourceanu la Pro Arena.

„Mbappe” ar putea fi inclus în lot pentru returul cu Dunajska Streda

Ultimele detalii despre starea fizică a lui Florinel Coman au fost oferite de Nicolae Dică la conferința de presă premergătoare returului cu Dunajska Streda. Antrenorul FCSB-ului a dezvăluit că cel poreclit „Mbappe” a revenit miercuri în România și că are șanse să fie inclus în lot pentru meciul cu echipa slovacă. Asta după ce inițial se preconiza că va lipsi de pe teren în jur de 4-6 săptămâni după accidentarea din prima manșă.

„Florinel se întoarce astăzi (n.r. miercuri) de la Belgrad. Sunt şanse să fie în lot. Şi eu am fost în Serbia. După 3 zile am jucat. Nu pot să vă spun secretul. Le-am cerut jucătorilor să avem atitudine şi unitate. Ne aşteaptă o partidă mai grea ca în tur”, a spus Dică la conferința de presă.

CITEȘTE ȘI Marijana din Serbia l-a uimit pe Gigi Becali. Ce a spus despre recuperarea miraculoasă a lui Florinel Coman