Avionul fabulos în care Cristiano Ronaldo și familia sa au venit la Riadh. Doar marii oameni ai planetei au parte de așa ceva

Iosif Pintilie 03.01.2023, 16:41

Cristiano Ronaldo a produs una dintre cele mai mari surprize din istoria fotbalului și a decis să părăsească Europa și să semneze cu Al Nassr, până în 2025.

Atacantul portughez de 37 de ani a devenit astfel cel mai bine plătiti fotbalist al planetei,  cu un salariu anual de peste 200 de milioane de euro.

Avionul de lux cu care Cristiano Ronaldo a ajuns în Arabia Saudită

Firește, Cristiano Ronaldo a zburat a Riadh cu un avion personal. Fostul atacant de la Manchester United, Juventus, Real Madrid și Sporting Lisabona a călătorit cu un avion de lux.

Deși se speculează că există o ruptură între Cristiano Ronaldo și iubita sa, Georgina Rodriguez a zburat alături de fostul ”balon de aur” în Orientul Mijlociu.

Ea a postat mai multe poze din avionul de lux cu care a călătorit. Acesta are propriile dormitoare, dar și o zonă comună, de tipul unui ”livingroom”.

Ronaldo are o clauză prin care s-ar putea întoarce în Anglia

Cristiano Ronaldo a semnat cu Al Nassr, urmând să fie prezentat în fața suporterilor, marți, pe stadionul Mrsool Park, însă aventura sa în Arabia Saudită s-ar putea dovedi a fi una mult mai scurtă decât lasă de înțeles, la prima vedere, contractul semnat.

Ronaldo și-a pus semnătura pe o înțelegere valabilă până la data de 30 iunie 2025, adică pentru două sezoane și jumătate. El a devenit cel mai bine plătit sportiv din lume, deoarece este recompensat cu un salariu de 200 de milioane de euro anual!

În ciuda sumei colosale, mulți fani ai portughezului s-au declarat dezamăgiți de faptul că acesta a ales Al Nassr. Cristiano Ronaldo și-ar fi dorit extrem de mult să mai poată evolua în competiția sa favorită, UEFA Champions League, însă în ultimele săptămâni nu a reușit să ajungă la un acord cu niciun club european.

Totuși, un detaliu scos la iveală din contractul pe care l-a semnat cu Al Nassr dovedește că Ronaldo nu a reunțat la visul său. Jurnaliștii de la Marca au aflat că portughezul are o clauză secretă în contract.

Totul depinde de Newcastle United, echipa care în prezent ocupă poziția a 3-a în clasamentul din Premier League. Clubul de pe St James’ Park este deținut de prințul moștenitor al Arabiei Saudite, Mohammed bin Salman, unul dintre cei mai bogați oameni din fotbalul mondial.

Conform Marca, în cazul în care Newcastle va rămâne pe un loc de Liga Campionilor, respectiv în primele patru clasate din Premier League, atunci Cristiano Ronaldo va fi împrumutat în Anglia la finalul sezonului.

Urmăriți Playsport.ro și pe