„Bad boy” Gabi Tamaș, acuze directe la adresa lui Valentin Lazăr: „Nu credeam că un fotbalist poate face așa ceva”

Robert Zanfir 25.01.2023, 22:38
„Bad boy” Gabi Tamaș, acuze directe la adresa lui Valentin Lazăr: „Nu credeam că un fotbalist poate face așa ceva”

Gabi Tamaș (39 de ani) se declară contrariat de gestul făcut de Vali Lazăr (33 de ani) la adresa antrenorului lui Dinamo, Ovidiu Burcă (42 de ani). Actualul fundaș al Concordiei Chiajna recunoaște că până și pentru el este prea mult.

Playsport a vorbit în exclusivitate și a prezentat „mărturia” gestului scandalos făcut de Vali Lazăr la adresa lui Ovidiu Burcă. Ex-dinamovistul, dat afară chiar de antrenorul „câinilor”, a aruncat spre banca tehnică a rivalilor două perechi de chiloți de damă. Totul s-a întâmplat la amicalul jucat sâmbătă, la Buftea, de Dinamo cu CS Păulești. „Luați! Să-i dați lui Mister în cantonament”, a strigat mijlocașul. Între timp, după mai multe schimburi de replici, Dinamo a făcut apel către FRF. Nici cei de la CS Păulești nu au rămas inerți. Au anunțat că îi rețin jucătorului trei salarii. În plus, contractul de antrenor al echipelor de juniori a fost reziliat.

Gabi Tamaș, acuze directe la adresa lui Valentin Lazăr

Vali Lazăr este dur criticat și de oameni cunoscuți pentru desele lor derapaje. E drept, „Bad Boy” Tamaș și-a căpătat porecla pentru acțiunile din afara terenului de joc.

„Și pe mine m-a luat prin surprindere. Nu credeam că un jucător de fotbal poate să facă așa ceva. Zic că este prea mult pentru fotbal, e ca și cum nu respecți meseria.

Nu e vorba de gest, că și pe mine m-au dat unii afară, m-au luat înapoi, m-au trimis nu știu unde, dar n-aș putea să-mi permit să fac un gest așa cum a făcut el. Treaba lui, trebuie să își asume ce a făcut.

Îmi pare rău pentru el, era un jucător bun, cu calități. Păcat că alege să facă aceste gesturi”, a spus Gabi Tamaș, prezent la un amical jucat de cei de la Concordia Chiajna, 0-1 cu Progresul Spartac.

Dinamo cere măsuri de la FRF

„Dinamo 1948 București, prin administratorul special Vlad Iacob, precizează prin intermediul paginilor oficiale de Facebook și Instagram următoarele:

Clubul nostru condamnă ferm gestul și declarațiile jucătorului Valentin Lazăr și va sesiza Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal cu privire la comportamentul reprobabil al acestuia din timpul și de la finalul meciului amical Dinamo București vs CS Păulești, desfășurat sâmbătă, 21 ianuarie 2023, la Centrul Național de Fotbal de la Buftea.

Jucătorul celor de la CS Păulești a avut un comportament incalificabil, mediatizat în presa centrală de reprezentanții mass-media prezenți la Buftea, pe care nu îl consider demn de a fi expus în amănunt în prezentul comunicat.

Avem încredere în factorii responsabili din Federația Română de Fotbal și sperăm că aceștia vor lua atitudine și vor decide să condamne ferm gesturi de asemenea factură, dând dovadă de toleranță zero față de astfel de comportamente.

Consider că astfel de manifestări sunt intolerabile și nocive pentru fotbalul românesc, un fotbal care ar trebui să promoveze valori precum respectul, integritatea și fair-play-ul”
Comunicat Dinamo.

Urmăriți Playsport.ro și pe